Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W pierwszym poście napisałeś że zmieniłeś wszystkie filtry a teraz na koniec jeszcze napisałeś

Na koncu zmienilem filtr paliwa. I autko doszlo do siebie.

Hmm... jak chcesz zachować tajemnicę to niema problemu ale przyznam że dla mnie nie wszystko jest spójne.

Szczerze powiem że wole jak ktoś nic nie powie niż mnie ma wprowadzi w błąd.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
W pierwszym poście napisałeś że zmieniłeś wszystkie filtry a teraz na koniec jeszcze napisałeś
Na koncu zmienilem filtr paliwa. I autko doszlo do siebie.

Hmm... jak chcesz zachować tajemnicę to niema problemu ale przyznam że dla mnie nie wszystko jest spójne.

Szczerze powiem że wole jak ktoś nic nie powie niż mnie ma wprowadzi w błąd.

Tak wymienilem ale po poczytaniu forum wyszlo ze troche nie tak jak ma byc zmienilem filtr paliwa bo trzeba z odudowy odessac cale paliwo i wyczyscic ten syf na dnie a ja tego nie robilem stwirdzilem ze wymienie jeszcze raz ale dokladnie zrobilem na nim jakis 5000tys a juz byl czarny. Nie zachowuje tajemnicy dla siebie napisalem prawde co zrobilem i po tych zabiegach jest git. Poprostu bralem sie za to co mi nie wygladalo za dobrze a moglo miec jakis wplyw na moj problem.