Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam problem Moja bmw na 1,2,3,4 biegu przy 1100-1500 obr szarpie przy równej jezdzie ... podłączane do kompa nie ma żadnego błędu filtry wymienione wszystkie i nic nie pomogło... co robić??
Opublikowano
Wszystko sprawdzone przez mechanika wygląda na to ze wszystko jest ok nie stwierdził żadnych nieprawidłowości a problem dalej jest. Zauważyłem że występuje szarpie tylko kiedy silnik jest gorący. Pomożecie? ?
Opublikowano
Wyciągnąłeś wtyczkę z przepływomierza? Pojezdziłeś z wyciągnietą ? I co jest poprawa ? Nie szarpie już?
Opublikowano
Wyciągnąłeś wtyczkę z przepływomierza? Pojezdziłeś z wyciągnietą ? I co jest poprawa ? Nie szarpie już?

A co ma do tego wtyczka od pzepływki???

Sprzedam bmw e36 http://tablica.pl/oferta/bmw-318i-e36-CID5-ID4w39t.html?action=show&id=66505631

...nawet gdy rodzinie twej łzy do oczu się cisną,przenigdy nie współpracuj z pi.......ą policja.....

Opublikowano

Kurrr.. Ostatni post .wtyczka napewno nic.

Gdy wtyczka jest wyciągnięta z przepływki samochód przechodzi w tryb awaryjny i nie bierze wartości podawanych przez przepływomierz. Jeśli pojeździsz właśnie tak czyli z wyciągniętą wtyczką i samochód nie szarpie tzn. że przepływomierz jest do wymiany bo podawał złe wartości .

Ja tak miałem tez szarpało i u mnie był zepsuty przepływomierz silnik 163 km.

Opublikowano
Hej u mnie szarpało i biegów się płynnie nie dało zmienić jak AGR wariował odłącz przewód podciśnieniowy i sprawdź jak auto będzie się zachowywać, nie przestrasz się jak wywali ci CHECK :P pozdro