Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam ochotę w mojej E63 rozkleić lampy i zmienić ringi na cclf . Mam juz dość palących się markerów. Jakie są wymiary ringów w e63???? Są gotowe zestawy do E60,E46 ...... i innych, ale do E63 niema :wink: Jak ktoś zna wymiary był bym wdzięczny :D
Opublikowano
TOMMAX, widziałem priva w tej sprawie. Z tego co wiem nikt więcej się tym nie bawił. Miałem już takie pytania i szukałem aukcji na których kupiłem te ringi ale bez powodzenia. Nie wiem czy są już na alle... . Ja kupowałem na ebay.co.uk. Wydaje mi się na 90% , że mniejszeto były 80 lub 85 mm a większe 100. Jak znajdę w historii ebay to powiem.
Opublikowano
TOMMAX, widziałem priva w tej sprawie. Z tego co wiem nikt więcej się tym nie bawił. Miałem już takie pytania i szukałem aukcji na których kupiłem te ringi ale bez powodzenia. Nie wiem czy są już na alle... . Ja kupowałem na ebay.co.uk. Wydaje mi się na 90% , że mniejszeto były 80 lub 85 mm a większe 100. Jak znajdę w historii ebay to powiem.

Po wewnętrznej ,zewnętrznej czy środek???

Opublikowano
Kurde :? mi duże na oko wychodzą 107 a małe 85 po zewnętrznej. adventure a nie masz gdzieś starych,żeby zmierzyć?? One chyba są u góry płaskie , nie jest to kółko? Czego do e60,e53 itp. są zestawy w alle.... a do naszych wozów niema :mad2:
Opublikowano
Właśnie dziś zakleiłem lampy, 2 dni roboty . Jakbym wiedział ,ze lampy są klejone jakąś dziwną lepką substancją , to chyba bym dał sobie spokój z ringami ccfl :wink: Zamówiłem w firmie Jafra ringi 2x106mm i 2x80mm. Rozkleiłem lampy, wydłubałem to dziwne coś ( 5 godzin roboty ) . Wkleiłem ringi na kleju na gorąco plus silikon na wysoką temperaturę (myślę ,że się nie odkleją) . Skleiłem lampy i coś pięknego. Na razie była próba na zasilaczu :wink: adventure czy Ty to masz podpięte bezpośrednio pod kostkę od starych ringów? czy przez jakiś regulator napięcia czy coś w tym stylu? Pytam bo nie chciał bym żeby mi się spaliły przez jakiś skok napięcia. Nie uśmiecha mi się jeszcze raz rozklejać lamp :cool2:
Opublikowano
adventure czy Ty to masz podpięte bezpośrednio pod kostkę od starych ringów? czy przez jakiś regulator napięcia czy coś w tym stylu? Pytam bo nie chciał bym żeby mi się spaliły przez jakiś skok napięcia. Nie uśmiecha mi się jeszcze raz rozklejać lamp :cool2:

Mam podpięte bezpośrednio pod kostkę. Na razie spisują się dobrze w przeciwienieństwie do led-markerów, które padały jak muchi.