Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od nie dawna jestem posiadaczem BMW e60 520D 2009r. Widziałem wiele tematów na temat "białych ringów", oczywiście też bym chciał mieć takie cudeńka, gdyż moje są standardowo żółte. I teraz tak czytałem wiele i dalej nie wiem jak to działa gdyż opisywane były starsze modele, czytałem o różnych led markerach itp. Ale chciał bym zaciągnąć waszej opinii. Co kupić ile sztuk i za jaką cenę aby ringi były śnieżno białe i odpowiednio mocne.

Pozdrawiam i Czekam na odpowiedz.

Po co mnożysz tematy? Wystarczy :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search:

viewtopic.php?f=73&t=172916&hilit=ringi

MOD

Opublikowano
. Co kupić ... aby ringi były śnieżno białe i odpowiednio mocne.

F10 :mrgreen:

A tak poważnie, nie ma jeszcze chyba takiego rozwiązania co by każdego w 100% zadowoliło. Najlepszą opcją na daną chwilę jest chyba xenon - choć tu minus jest taki, że podczas włączonych świateł mijania trzeba przekodować LM w ten sposób aby ringi nie świeciły bo strasznie będą oślepiać. Albo "białe" żarówki GPThunder z podkręconym napięciem. Może dziqsek trafi na ten temat to się wypowie czy pojawiło się coś nowego ciekawego na rynku...

Opublikowano

niestety na F10 mnie nie stać jeszcze ;)

Widziałem różne rodzaje markerów Led, lecz ich moc nie nadaje się chyba nawet na światła dzienne xd.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolega ma zalozone xenony i bardzo ladnie to wyglada a na pewno 100% lepiej i mocniej jak LED.

W nocy sa co prawda dosyc jasne ale mysle ze w dzien nie oslepiaja. Przesle mu linka to niech sie sam najlepiej wypowie co i jak robil i jakie sa jego odczucia :mrgreen:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.