Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Auto piekne, a co do PS to owszem ceny maja dobre, ale czesto na nowe F10 (przewaznie dopasione 520d, 525d) ze stoku mozna dostac 20% rabatu i wtedy PS traci sens.
Opublikowano
Ja tam dalej twierdzę żę zrobiłem dobry interes, nie byłoby najmniejszych szans żeby dostał taką cenę na nowe jak dostałem na PS.
Opublikowano

Ogólnie bardzo ładna sztuka, wydech też mi się podoba. Do tak agresywnych kół gleba obowiązkowa, chociaż -20mm.

Masz dobrze ustawioną geometrię? Jakoś tak wygląda jakby z przodu powinien być większy negatyw.

Co do podniesienia mocy masz plany ambitne. Uważaj, żeby cylindry nie wyskoczyły przez maskę :) W trójce ciężko przeskoczyć 335i zrobionym 328i, a co dopiero w f10 które jest ciężkie jak wagon z węglem i pojemność ma spore znaczenie. Powodzenia! :)

Opublikowano
Dokładnie. Dlatego nie tykam swojej. A już dzisiaj wiem, że następne auto będzie raczej spod znaku "M" "RS" lub "AMG". 35d jest fajne, ale w wydaniu 335d :lol:
"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
Opublikowano
:D ładne autko!

Zaciski masz jakoś specjalnie pomalowane?

Nie, normalnie pędzelkiem, bez zdejmowania hamulców farbą foliatec (droga i niespecjalna, malowałem 4x a i tak nie pokryła idealnie) co do średnicy rur to musiałbym sprawdzic w MG twierdzili że to największe które się zmieszczą w ten dyfuzor.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bardzo ładna piąteczka, gratuluje :D
  • 2 miesiące temu...