Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sprzedaje to osoba z konkurencyjnego forum, która zajmuje się handlem. Z tego co kojarzę to kilka osób już od niego kupiło samochody, złych opinii nie słyszałem, ale osobiście nie miałem z nim do czynienia. Na zdjęciach samochód wygląda całkiem ok.
Opublikowano

Dlaczego auta z Włoch sa rejestrowane przed sprzedażą ? Zeby nie było widać ze to makaron?

I nikt prawie nie chwali sie tym w ogłoszeniach.

Boczek fotela kierowcy do roboty prżez tapicera strasznie wysiedzialy .

Lewy przedni Blotnik inny odcień?

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Nie wiem co z nim w porządku ... kierat też nieudolnie reanimowany.

Samo pochodzie już wystarczy no i AT

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dlaczego auta z Włoch sa rejestrowane przed sprzedażą ? Zeby nie było widać ze to makaron?

90% włoszczyzny i tak przyjeżdża prze Niemcy. A to że auto zarejestrowane to chyba raczej na plus.

Kojarzę człowieka, który to sprzedaje, nie słyszałem negatywnych opinii. Oceniając, trzeba mieć świadomość , że mówimy o aucie w fajnej konfiguracji za 20.000 zł.

Myślę że super hiper to to auto nie jest, jednak łatwiej naprawić boczek czy poprawić detale blacharsko-lakiernicze niż dokupować M-pakietowe wyposażenie (bo to na pewno jest atutem tego auta).

Oczywiście jedyny sposób na przekonanie się co warte jest auto, to obejrzenie na żywo i dokładne sprawdzenie.

Opublikowano

Fajna nie fajna, to włoszczyzna reimport dziwnym trafem jak słusznie zauważono.

Włoszczyznę to można tylko w warzywnym, nawet motory odradzam od italiano.

Opublikowano

Wiem na 100% ze makarony sie rejestruje zeby zataić pochodzenie !mam znajomego ktory ciągnie auta od 3 lat z Włoch i każdy rejestruje wcześniej słabo sie sprzedawały bo nie chciano italianooooooo a teraz idą spokojnie. :cool2:

Trzeba mieć szczęście zeby kupic dobre auto z Włoch .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.