Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Tak jak w temacie, jak się samochód zagrzeje to słabo chodzi, jeszcze słychać buczenie chyba wentylatora, model to 520d z 2001r po lifcie

dodam że mam lekko dupnięty przedni zderzak szfagier wcofał :d, i mam rozwalony wentylator ten z przodu, to chyba od klimy, ale klimy nie włączam. Jak włącze to odrazu samochód robi się słabszy, po około 5 minutach. Wiecie co to może być? Czy to normalna sprawa?

viewtopic.php?f=72&t=117890

Edytowane przez clockens
Opublikowano
Klima to dodatkowe obciążenie dla silnika. Normalna sprawa że jest słabszy. Czuć to szczególnie w małych silnikach takich jak masz. Ja też odczuwam spadek mocy na początku jak klima chodzi. Później jak schłodzi wnętrze jest ok
Opublikowano
Eeee no bez przesady ze czujecie jak klima jest załączona :shock: w punto mojej żony nawet nie czuć kiedy klima chodzi.

Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa

Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dla czego

Na warsztacie łączymy teorię z praktyką: nic nie działa i nikt nie wie dla czego!!!

Cięcie plazmowe oraz usługi tokarskie http://ttcs.pll/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.