Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

mam duza navi w swojej e90. jest tam opcja komunikacja i po jej kliknieciu pokazuje ze nie odnaleziono telefonu. nigdzie w opcjach głównych (tak jak to pokazane na forum) nie moge znalezc bluetooth. czy jest mozliwe ze go nie mam? to po co w takim razie opcja komunikacja z telefonem?

Opublikowano
wlasnie wychodzi ze niby nie ma..czy moze zle sprawdzam? KT 71847
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Dobrze sprawdziles, nie masz. Mozesz doposarzyc ale sa rozne nr. na modulach bluetooth i nie wiem ktory bys potrzebowal. Jest mozliwosc przekodowania modulu ale tu chyba tylko specjalista da rade.

Druga opcja to doposazenie zestawu glosnomowiacego, uchwyt z kablami podlaczonymi pod radio i mikrofon montowanym obok radia. Na realoem znajdziesz.

Edytowane przez speed1211

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
dzieki za odpowiedz, nie bede kombinowal-trudno. dziwne i bez sensu jednak ze w navi jest taka opcja a samego modulu juz nie wsadzili
Opublikowano

Doposażenie nie jest takie drogie znowu, 100% rzeczy kupisz na allegro używane. Prawdopodobnie instalacja jest w aucie musiał byś sprawdzić, pod włacznikiem świateł i w bagażniku pod kanapą.

Tak to tylko antena moduł i mikrofon + kodowanie.

pzdr. Łukasz

Opublikowano
to orientacyjnie jaki jest koszt tego wszystkiego na allegro? instalacje mam
Opublikowano

Zależy od rocznika, antena ta koło kierowcy na allegro to jakieś grosze 50zł, mikrofon trzeba sprawdzić ale też cena nie zabija nowy hmmm 100-200zł, mulf 1 jest tani jak barszcz ze 200zł, mulf2 drożej ale też od 400 zł idzie kupić + kodowanie i podłączenie tego.

Mulf zależy od rocznika właśnie co tam ci trzeba.

Jeszcze pozostaje problem anteny, ale może być w rekinie, a w razie W chyba tak czy siak system może korzystać z anteny w telefonie.

pzdr. Łukasz

Opublikowano
dzięki za odpowiedź Łukasz. chyba dam sobie spokoj az tak mi nie zalezy na tym zeby ladowac tyle kasy:)
Opublikowano

jak by ci było potrzeba mulf 1 to całość sprzętu kupujesz za 400zł myślę + komuś coś za zakodowanie, nie chce wymyślać kwot ale w przypadku mulf 1 powinieneś sie w 500 zmieścić, mulf 2 ze 700 może 800.

Fakt faktem, mi z lenistwa się nie chce xD choć mam w aucie już mikrofon bo mam sterowanie głosem :).

pzdr. Łukasz