Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
[bAD] za te kase e60 mozna miec

Ta e60 z wstawiona duppppa :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U nas jak e60 to do 50 tysi a e46 do 20 ...

Szkoda, że jak koleś chce kupić w normalnej cenie 330ci to taki sztrucel się trafia.

Choć wiem ile one stoją poza PL i wiem jak bywa z samochodami z kraju, z którego pochodzi.

Opublikowano

Niestety 330ci po lifcie to nietuzinkowy auto i mało kogo stać zeby dać dużo kasy za zadbany egzemplarz te auta stoją od 8-12tys euro plus bardzo wysokie opłaty ,kto to odżywienia na zarobek?

Tylko po unfall lub z cofka o min 200 tys :cool2:

Ale cały czas sie przymierzam do 330ci po lifcie zobaczymy czy sam nim nie bede musiał jeździć :mrgreen: jak go nie sprzedam :mrgreen:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
A weź to potem ubezpiecz ... :cool2: już są cyrki z wyceną przy lepiej wyposażonym 320d a co dopiero za ściągniętym 330ci w zachodnich średnich stawkach i uczciwych opłatach.
Opublikowano
A weź to potem ubezpiecz ... :cool2: już są cyrki z wyceną przy lepiej wyposażonym 320d a co dopiero za ściągniętym 330ci w zachodnich średnich stawkach i uczciwych opłatach.

Pzu strasznie zaniża ceny aut wycenili auto zamiast 25 tys na 14 :duh: chyba tam pracują łowcy okazji :mrgreen:

Opublikowano
Pawel napisz cos wiecej o ogledzinach, co koles ci kitowal. Czy moze nic nie mowil :D

Tak jak na PW pisałem mam do zamościa z Gdańska kawałek i bardziej mi się opłacało wysłać tam "fachowca" co mi sprawdzał z miernikiem no i fotki szczegółowe calutkiego dookoła porobił. Lakier od 150 do 240 szczeliny miedzy częściami karoserii niby w normie, rdzy dużo nie ma kilka małych ognisk, wymieniona szyba przednia (ale wiadomo zdarza się), no i przy wymianie dość niedbale porysowany lakier przy dachu, lusterko przyklejone do niej tak że powietrze się zbiera, dlatego że sam nie widziałem i nie dojrzałem nie mogłem stwierdzić czy ma zawieszenie o jakim pisze ale układ wydechowy to jest jakaś kpina w dodatku załatana jakiegoś typu materiałem, jak już wspomniałem po sugestiach kolegów przyjrzałem się kierownicy i ma szwy w innych miejscach niż na ogłoszeniu ten ręczny to porażka i ewidentnie wskazuje albo na przelot 350+ albo na ostrze zarzynanie, jak z właścicielem gadałem oczywiście przemilczał, generalnie mówił że się dogadamy i coś spuści ale po tym jak mu wszystko wymieniłem i miał oddzwonić to kontaktu już nie było :) a i co jeszcze felgi przydało by się poprawić śruby zardzewiałe, te klocki i tarcze nowo wymieniane to nowe były 2 lata temu, choć nie są jakoś zjechane, po prostu zaszły już rdzą, nawigacja porysowana z 4 większymi plamami, klima nie działa no i listwy pod drzwiami do wymiany już rdza na końcówkach zżerała dziwne że nie porysowane progi były, tapicerka do odświeżenia.... ehh już nie pamiętam co jeszcze, jakieś drobne rzeczy...

No i to co mówiłeś... nie dał się przejechać... więc co jeszcze kryje ten samochód nie wiemy :P

za 30k bym ją brał :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wybacz wolę wydać te 45-50 tylko niech się coś konkretnego trafi...

Masz konkret sianko na polifta więc w tej cenie masz prawo oczekiwać konkret sztuki po lifcie, uratuje cię tylko spokój :mrgreen:

Opublikowano
wybacz wolę wydać te 45-50 tylko niech się coś konkretnego trafi...

Niestety z doświadczenia wiem, że nawet z tą kasą tu, na miejscu, nie trafi się sensownego polifta 330, czy nawet 325 w jakimś normalnym czasie, praktycznie nikt się tego nie pozbywa, ani nie ściąga. Byłem nawet w jednym dość konretnym dla BMW miejscu, ale też nie chcieli się tego podjąć, uznając to za szukanie igły w stogu siana. Pozostaje chyba tylko urlop, wyjazd, hotel, i 3 dni na poszukiwania + trochę szczęścia. Choć ja jeszcze chwilkę poczekam.

Opublikowano
Jeżeli mi sie uda to bede miał po lift tak jak pisałem tylko niewiem czy on bedzie w M pakiecie bo Niemiec ma kupic 330ci z2009 roku u nich i dogadują sprawę ,mam pytanie czy przebieg np 220 tys oryginalny pasuje ci czy szukasz auta z mniejszym przebiegiem ,aha i z tego co sie dowiedziałem to auto jest 100% unfalfreii chodzi o 330ci 2004 rok.
Opublikowano
I tak mniej więcej jest ze wszystkimi autami ze Szwajcarii sprowadzonymi przez naszych handlarzy. W zasadzie nie powinno się nawet ich oglądać, bo wszystkie są po przejściach i z gigantycznymi przebiegami. Wiele kosztów można uniknąć kontaktując się z serwisami z KS, ale jak ktoś lubi hardcor i podniesioną adrenalinę, może sprawdzać takie samochody osobiście.
Opublikowano
I tak mniej więcej jest ze wszystkimi autami ze Szwajcarii sprowadzonymi przez naszych handlarzy. W zasadzie nie powinno się nawet ich oglądać, bo wszystkie są po przejściach i z gigantycznymi przebiegami. Wiele kosztów można uniknąć kontaktując się z serwisami z KS, ale jak ktoś lubi hardcor i podniesioną adrenalinę, może sprawdzać takie samochody osobiście.

Ten człowiek wie co pisze :cool2:

Opublikowano

jak sam sprowadzisz możesz chociaż się spodziewać które koło może Ci się urwać :D :norty:

ale faktycznie handlarze to plaga Egipska :P

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak sam sprowadzisz możesz chociaż się spodziewać które koło może Ci się urwać :D :norty:

ale faktycznie handlarze to plaga Egipska :P

Byłbym samobójcą gdybym sprowadzał 330ci/325ci lift w cenie ok 50tys zł, tacy kupujący jak Wy dwaj w tym temacie trafiają się raz na rok albo i rzadziej :D

Opublikowano

50 to przegięcie ale moge mieć takie auto w cenie 40 i to dobre tylko czy jest sens? Jak łowcy okazji beda szukać za28 takiego :mrgreen:

Wlasnie czy jest sens jak sedana 325i e90 sprzedałem za45

Opublikowano (edytowane)

http://fotoo.pl//out.php?i=798969_e46-041.jpg

http://fotoo.pl//out.php?i=798978_dsc-1104.jpg

http://fotoo.pl//out.php?i=798979_dsc-1107.jpg

Ja od niego kupilem te sztuke wyklepana i pomalowana albo przez niego albo w niemczech, ale tego nie jestem w stanie okreslic raczej.

Edytowane przez tranegt