Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pytanie czy przednie amortyzatory oraz przednie wahacze z bmw e39 2,8 (anglik) będą pasowały bo do mojej Bmki bmw e39 2.5 TDS 1998r.
Opublikowano

Musisz znać rocznik itd i sprawdzić sobie tutaj czy nr się zgadzają http://www.realoem.com/bmw/

Ale kupno używek dobrze nie wróży te auta mają swoje lata tak samo jak używane rzeczy. Kup nowe elementy a nie używane bo będziesz zmieniał bo kilka razy, a za każdym razem zbieżność musisz tak czy inaczej robić.

Opublikowano

Dzwoniłem do tego Pana i przedyktował mi nr z amortyzatora 5568 32

82 4904 557 236

Amortyzator pochodzi z anglika(benzyna) 2000r

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Amory jak nie ciekną to mogą jeszcze trochę pochodzić. Co do wahaczy to jeśli jeszcze fabryczne to nie warto się pchać. 14 lat na karku, może nie będą wytrzaskane, ale w polskich warunkach długo raczej nie pożyją. Ja po sprowadzeniu byłem na spradzeniu zawiechy, wahacze super, tylko gumki trochę parciały. Przez jedną polską zasoloną zimę poszły gunki i tuleje się rozsypały, cała zawiecha była z fabryki bez nic nie pukało a po roku do wymiany prawie wszystko poza amorami.