Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no teraz to nie powiem.

pewnie trzeba sprawdzić inpą ?

jak wchodziłem w coding czy jakoś tak to było 0 zyli pewnie stare numery

Opublikowano
najpierw sprawdz kolego numer przepływki.A disa pobierz bodajże v57 o ile się nie mylę,który ma możliwość kodowania bo posiada w sobie V44
Opublikowano
mam nadzieję że da się to zaktualizować jakoś bo jak pomyślę sobie że mam jeszcze raz wgrywać i konfigurować DISa to chyba sobie daruję
Opublikowano

a co trudnego we wgraniu i skonfigurowaniu disa??

Ps mówimy o win 7 na wirtualnej maszynie XP? bo jak prosto na XP to wiecej roboty

Opublikowano

mam lapa na xp i wszystkie gotowce nie działają na moim lapku z comem mam vm 5 i wszystko trzeba bootować i konfigurować od początku

a tak poza tym v44 ma chyba opcje kodowania?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Staszek zaczął cie jakoś o dupy strony pytać.

Czemu chcesz soft aktualizować? Coś ci nie działa? Zmieniałeś przepływomierz? Dis wersja 44 starczy, bo do e46 potem już aktualizacji nie robili z tego co pamiętam. Ale jak wszystko ci działa to daj se spokój. Uwalisz sobie kompa i będzie dopiero kiszka. Ja mam zrobiony soft w silniku na najnowszy i nie zauważyłem żadnej różnicy.

Widze, że jesteś z Gdańska. Jak chcesz się troszkę podowiadywać to ustaw się na czwartkowy zlot z chłopakami z http://www.forum.bmw-3city.pl/. Na pewno coś ci pomogą.

Wywala ci błąd przepływki? Wrzuć screena gdzie masz to na maxa.

Opublikowano
w inpie na live dacie. jest pasek skali "zielony'' masa powietrza to jest na max 1030 i wykrzyknik . a tak to furka śmiga wyśmienicie :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To masz tam w jednym słupsku wartość zadaną a w drugim wartość bieżącą. Te wartości maja być identyczne mniej więcej. Wiadomo że bieżąca wartość będzie podążała za zadana. Jak depniesz to będzie z wykrzyknikiem. Ważne żeby obie wartości się pokrywały zadana przez komputer i rzeczywista.

To daj sobie spokój z aktualizacjami, moim zdaniem bez sensu.