Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć mam pytanie odnośnie inspekcji e60.. zmieniłem olej tydzień temu a w inspekcji mam wciąż "OK na zielono" i 21000 km/h nie rozumiem za bardzo, szukałem na forum nie znalazłem.. czy to się jakość kasuje żeby mi prawidłowo pokazywało? a resztę też należy "uaktualnić" zresetować? bo niewiem czy dobrze pokazuje .. pomożecie?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Sam musisz skasować.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a moge sobie wykasować wszystko? powinienem? klocki itd? olej tylko zmieniałem i filtry

Nie radzę wszystkiego kasować bo może pojawić się minusowa liczba i wtedy tylko podłączenie kompa pomoze, np. klocki mozesz skasowac dopiero po wymianie czujnika.

Opublikowano

no to pięknie... wszystko skasowałem..

Mam drobny problem podczas kasowania inspekcji pokazała się kontrolka akumulatora.. ? battery very low.. czy mój akumulator jest do wymiany?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no to pięknie... wszystko skasowałem..

Mam drobny problem podczas kasowania inspekcji pokazała się kontrolka akumulatora.. ? battery very low.. czy mój akumulator jest do wymiany?

Nie wiadomo, trzeba sprawdzić czy jest poprawne ładowanie, czy coś nie kradnie prądu na postoju, może aku już ma swoje lata i nadaje sie do wymiany.