Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam dzisiaj zaobserwowałem w mojej e60 dość niepokojący problem z nadmuchem.. mianowicie nie zmienia się siła nadmuchu tzn zmienia się na dwóch trzech kreseczkach a poźniej już nie.. Następnie jak użyje przycisku Max( przyciskając pokrętło) dmucha bardzo mocno zarówno na szybę jak i na kierowce.. dodam że zmieniałem kabinówke kilka dni temu.. proszę o pomoc..
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To jest objaw słabego akumulatora, komputer odcina różne urządzenia żeby zachować wiecej energii. Spróbuj naładować baterie ale pamiejtaj ze akumulatora nie wyciągasz z auta, prostownik (inteligentyny) podpinasz do plusa pod maską i na kielichu masz masę.
Opublikowano
To jest objaw słabego akumulatora, komputer odcina różne urządzenia żeby zachować wiecej energii. Spróbuj naładować baterie ale pamiejtaj ze akumulatora nie wyciągasz z auta, prostownik (inteligentyny) podpinasz do plusa pod maską i na kielichu masz masę.

podczas jazdy sam chyba się ładuje? zauważyłem że podczas postoju gdy się słucha radia 5-10 min pokazuje mi się kontrolka akumulatora " low battery czy jakos" ? to nomalne?

ps. podczas jazdy też nie dmucha dobrze

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie jest normalne, komp informuje Cie ze masz słabe napiecie akumulatora i dlatego masz problem z nadmuchem i nie ważne czy na postoju czy podczas jazdy. Jeśli napięcie bardziej spadnie to komputer zacznie wyłączać inne urządzenia i pojawią się błędy na desce rozdzielczej.
Opublikowano
To nie jest normalne, komp informuje Cie ze masz słabe napiecie akumulatora i dlatego masz problem z nadmuchem i nie ważne czy na postoju czy podczas jazdy. Jeśli napięcie bardziej spadnie to komputer zacznie wyłączać inne urządzenia i pojawią się błędy na desce rozdzielczej.

czyli akumulator do wymiany?

jak tak to co poleciacie?

podładowanie coś da?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprawdź czy masz dobre ładowanie, czy coś nie kradnie prądu bo wiele osób zaczyna od wymiany akumulatora a potem okazuje się że to było coś innego.