Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cena taka jak powinna byc :cool2: wiem ze retardy chcą tyle dać za 330 i po lifcie :mad2:

Jedno co moge powiedzieć to jechać z kimś kto ma pojęcie o bmw i tyle :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

cena za auto + gratis widoczny na zdjęciach? :mrgreen:

może i spoko auto ale wydaje mi się że obydwa prawe błotniki zaczynają kwitnąć na rantach a na lewej stronie nic takiego nie ma. właściciel coś mówi o historii auta jesli chodzi o stłuczki itp?

Opublikowano
High executive :mad2: po co on pisze takie rzeczy, których znaczenia nie zna. Niech sprzeda w Holandii z takim przebiegiem to wezmie więcej. Czytać się tego nie da, ale wybór należy do ciebie.
Opublikowano

Nie czepiajcie sie blotnikow dobrze wiecie ze to choroba e46 jezeli cos wychodzi trzeba to dobrze zrobic i tyle ,i dbać a bedzie ok .

Przebieg moze byc oryginalny a to dlatego ze np kiedyś auto miało jakaś stłuczkę :cool2:

Sam mam czesto auta malowanie z niskimi przebiegami rzędu 130-170 tys km ,wole takie niż oryginał lakier a na blacie 350 tys .

Wszystko zależy od ceny auta .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.