Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem zainteresowany BMW e90 diesel rok po 2010 sedan z manualna skrzynia w kwocie mniej wiecej 50 tysiecy. Chcialem zebyscie cos podpowiedzieli.

Przede wszystkim dziwi mnie czemu jest duzo ofert (zapewne od handlarzy) na allego wlasnie takiego modelu jaki szukam w zasadnicza niezlej cenie. Wiadomo licznik z reguly cofniety ale kazdy sie chwali ze nie bity ze lakier nie malowany itd.

No i stan tych aut sa naprawde imponujace, wiadomo zdjecia podkolorowane zrobione dobrym aparatem ale czy rzeczywiscie te modele sa w takiej dobrej cenie czy jest jakis haczyk?

Interesuje mnie ten Mercedes c klasa ale w tych samych pieniadzach kupia to BMW ktore jest o niebo lepiej wyposazone i mlodsze o 2-3 lata!

Ponizej wkleje jedna z przykladowych aukcji.

Nie mowie tylko o tym modelu ale na allegro jest wiecej podobnych.

I ogolnie co sadzicie o tym modelu i na co glownie zwracac uwage przy kupnie?

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

viewtopic.php?f=44&t=72889

Opublikowano
Dlaczego ktos robi 50 zdjec bez sensu jakiś piepszonych przelacznikow ,galeczek a nie zrobi zdjecia fotela ?
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
jest taka moda, że jak kupujesz furę to niektóre rzeczy są za dopłatą, pewnie fotel za dopłatą :)
Opublikowano
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Za 50k pln nie kupisz dobrej 320d z 2010 roku i tyle.

To coś to prawdopodobnie kolejny rodzynek.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

No ale nie widze w tym sensu gosc kupuje rozbite za 10 tysiecy euro czyli jakies 42 tysiace zlotych i sprzedaje go za 50?? Nie licze roboty ani czesci bo wtedy by sie przy 60-70 musial sprzedawac zeby mu sie to kalkulowalo. Ale patrzylem na stronach niemieckich to takie auta chodza wlasnie po 12-15 tysiecy. Czyli podobnie jak te co na allegro.

Jesli to prawda to bardziej mnie dziwi czemu pisze ze lakier w 100% przeciez mozna przyjechac z czujnikiem albo logiczne ze jechac do jakiegos aso albo mechanika.

Opublikowano

Nowe auta robi sie pod czujnik bo czujnik ma juz co 2 nieogar :mrgreen: nawet cwiary sie tak wymienia ze serwis mało co widzi :cool2:

Jezeli to za10 euro jest za drogie to pomysł co to musiało byc ze jest za12 euro po opłatach i na miejscu z zarobkiem .

Kup wctej cienie 2006 a będziesz zadowolony :cool2:

Opublikowano

Jeszcze jest wiele innych mozliwosci, np. przebieg 200-300k km, a serwisowany tylko do 150k - rzecz nie do sprawdzenia. Poproś go o książkę, a jestem prawie pewien, że ostatni wpis jest przy ok 145k km rok temu, albo wiecej.

Jeśli chodzi o lakierowanie, to auto mogło dostać w przód i elementy kupione pod kolor, czujnik możesz sobie włożyć...

Inne rzeczy to np. zakup auta za kwotę netto na słupa... ale to już raczej przy tak niskiej cenie nieopłacalne.

Jedź, obejrzyj i przekonasz się sam, że auto nie jest takie super jak opisuje handlarz.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Ksiazke moze sobie zrobic kazdy. Niektorzy to sa juz tak bezczelni ze wypelniaja sami cala ksiazke jednym i tym samy dlugopisem i takim samym pismem.

No coz pojade jakies ogladac ale cos mi w tym smierdzi.

Dzieki za pomoc Panowie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.