Skocz do zawartości

jak sprawdzic wyposazenie jakie bylo kiedys kiedys ,z salonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak sprawdzic jak moja becia wygladala w momencie kiedy opuszczala salon ?? co miala czego nie miala bo chcialby ja doporawdzic w 100 % do wersji jaka bya kiedy opuszczala bawarie :) bo to etk to raczej nie da rady albo ja czego nie mamw tej wersji ktora mam ,,, ???
,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najprosztszym rozwiązaniem jest podjechać do ASO bmw i poprosić o taką listę, trzeba podać tylko 7 ostatnich cyfr VIN.
Opublikowano
być może pod tylnią kanapą, pod tapicerką, zachowała się kartka z kodami dodatkowego wyposażenia. http://bmwe32.masscom.net/sean750/option_list/Options750.html

beka jest :))))))))))) ale tutaj na tej stronie prawei zaden ztych kodow ktore ja mam nie jest wyjasniony :( gdzie yl wlacznik od rolety automatycznej na tyl ?? bo wg tej kartkija mam a w aucie nie mam :) ma ktos bdziej kompletn litse tych kodow ??

,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zadzwon do ASO to moze mailem Ci wyślą listę wyposażenia a sprawdzą to odrazu po podaniu VIN.