Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam powracam do tematu

potrzebuję pomocy a mianowicie dwa miesiące temu autko zaczeło falować na obrotach i strasznie dymić udałem się do mechanika na diagnoze okazało sie najgorsze czyli pompa wtryskowa vp44 , OK wysłaliśmy pompre do regeneracji,po tyg wróciła do nas (po zamontowaniu i ustawieniu) auto ładnie odpala ale strasznie dymi i czuć spaliny.

Wysłaliśmy pompe z reklamacja myślac ze to wina pompy (właściciel firmy ktora regenerowala pompę wysłali nam druga i dalej ten sam objaw) nie wiem co robic , mechanik rozkłada ręce ( komputer zero błędów) :( chciałbym podkreślić ze auto jest po wymianie glowicy uszczelek itp. POMOCY

Opublikowano
Popraw tytuł wątku to ktoś z fachowców sie odezwie a tak to myślą że jakieś zawracanie du...y

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano

1. Tytuł wątku popraw, bo nic nie mówi.

2. Jak robiliście głowicę, to jesteś pewien poprawności montażu rozrządu? Wałki ustawione prawidłowo?

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano

wszystko ok , mechanik rozkłada ręce , ładnie chodzi na obrotach ale kopci , wczoraj sprawdzali szczelność wszystko OK , wtryski tez OK , czekamy do jutra bo ma przyjechać jakiś mechanik z programem kts , wstępnie co usłyszałem przez tel ze zle ustawione katy wtrysku ale juz w nic nie wierze

auto 2 miesiace na warsztacie i nikt nic nie wie.. :/ jutro bede o wszystkim informowal co wykaże program. pozdrawiam