Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
166tys km 15 letnie auto. :mad2: Więc statystycznie olej wymieniany "tylko" 5 może 7razy. Klocki może też z 5 razy, tarcze 1 raz w zasadzie sztuka nówka nie śmigana. Przy tym przebiegu reszta elementów nie powinna mieć większych śladów zużycia :mrgreen: Kupować bez mrugnięcia okiem, za taki egzemplarz u Niemca można wyrwać drugie tyle :lol: Zapytaj czy ma KS, pewnie nie, bo pies zeżarł.
Opublikowano

2500 euro po opłatach i transporcie ja pitole. Ale ciągną darmoche :mrgreen: ja mysle ze jeszcze utargujesz z 2 tys :cool2:

Rozwalone 323ci sa po 2000-2500 euro tam nie tu :mrgreen:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Trzeba byc chyba po jakies innej szkole zeby napisac cena plus opłaty ktore sa zrobione :cool2:

Nawet za12 tys to kupa złomu musi byc i tyle ,jedz sprawdź ,moze kupisz i będziesz szczęśliwy :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Ja w swoją 330ci wlasnie włożyłem 1/3 tego co ta tutaj kosztuje, a zrobiłem tylko amory i hamulce z tylu.

Jak bardzo walnięte musiało byc to auto i ile rzeczy ma niesprawnych skoro kosztuje 10k???

Opublikowano
to w sumie mozna wykalkulowac ze dobre e36 zaczyna sie od 10k a e46 20k . Za swoje poprzednie e46 dalem 15k jedyne co mi padlo to wtryski przez ch*jowe paliwo .
Opublikowano
To ze dałeś za e46 15 tys o niczym nie świadczy ,miało? Skore multi xenon ALU oryginał nie po wypadku ,M pakiet,nawi,KS serwis prawdziwe ? Czy kupiłeś golasa 316 i .
Opublikowano

Ja wspominam o zadbanej e46 ktora mialem za 15k a wyskaujesz mi z m pakietaki skora itp. Mialem poliftowe 318d w kombiaku ,fakt mial malowana maske i nadkole ,ale wiem co tam bylo robione ,znalem auto , nie zalezy mi na skorze m pakietach itp , szukam poprostu bawarki powyzej 2litrow b/g .

Pozatym czy ja kupuje to coupe , pytam sie ,moze znajdzie sie ktos kto widzial ja ,bo napewno cena przyciagnie ,bo ja nie mam zamiaru jechac 300km zeby obejrzec auto

Opublikowano

318 kombi to inna sprawa to najtansze e46 ktore ciągnie sie z Włoch bo sa tanie jak barszcz i większość zajechanych,kolegackupil taka 330d przed liftem lekko uszkodzone przednie kolo potem sie okazało ze jak zaczął tego zloma remontować to wyszło ze turbo zdycha ,filtry były chyba od nowości bo takich czarnych to jeszcze nie widział za życia ,wtryski 2 szt do wymianyg ,egr zaślepionym jakimś scierwem ,Odma do wymiany ,klima pusta ,,fotel dziura ale to widział ,kiera do obszycia,zeby było smiesznie po 500 km padła mu skrzynia biegów i sprzęgło do wymiany ,łożyska w tylnym kole wylo ,padniemy silniczek na tylnej szybie zatarty ,anory tylne zaczęły łac ,a ze to było cholerstwem 330xd to koszty poszy w gore potem czujnik abs w przednim kole nietypowy bo XD ,auto było tanie 3 tys euro ale teraz powiedział ze wolałby dać 5000 euro i nic nie robić .

Koszmar koszmar :duh:

Tyle rzeczy to ja przez 3 lata we wszystkich autach nie wymieniłem .

Niewiem ale z Niemiec takiego auta chyba nie da sie ściągnąć :duh:

Opublikowano

Napisał ze nie ma zamiaru jechać 300 km zeby to auto zobaczyć :mrgreen: ja mysle ze jakby zadzwonił do sprzedawcy to moze on by mu ja przywiózł i pokazał :cool2:

Klient nasz pan :mrgreen:

Opublikowano
to w sumie mozna wykalkulowac ze dobre e36 zaczyna sie od 10k a e46 20k . Za swoje poprzednie e46 dalem 15k jedyne co mi padlo to wtryski przez ch*jowe paliwo .

Jesteś chyba święcie przekonany, że tak będzie za każdym razem. Ale już za drugim może się to nie udać.

Opublikowano
Nie jestem ,znam ceny aut w niemczech i te perelki co u nas sa po 12k to w niemczech ,zwykle przecietne auta sa w tej cenie , ale fakt ze czasem sa tam bardzo dobre okazje . Ale nie widzi mi sie dac w niemczech 12k za e36 i liczyc sie z kosztami sciagniecia i rejestracji jej w polsce .