Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany potrzebuje zrobić gładki front na US, bez wycięcia na rejestracje, tzw. płaska listwa.

Czy można to gdzieś nabyć czy musze się udać do pana plastikarza żeby mi pospawał to a potem malować w strukturę.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdy38h3nX91rzx9tdo1_500.jpg

Opublikowano

Fajna sprawa z tym przodem - planujesz to tylko na zloty czy hardcore na ulicę ?

Bo tym, że tablica spadła się psiarni nie wykręcisz w razie kontroli.

Opublikowano

Blacha wtedy lata na prawo i lewo jak żyd po pustym sklepie - raczej słaba sprawa.

Pewnie są jakieś przylepce, żeby zamocować ustrojstwo aby nie latało.

Choć wydaje mi się, że jakaś ustawa albo rozporządzenie ( cholera wie ) ustanawia, na jakiej wysokości lub miejscu z zewnątrz pojazdu powinna wisieć tablica - jesteście pewni, że nie musi być na zderzaku ?

Opublikowano
Przyzwyczailem się jezdzic bez, patent na szybki montaż i demontaż znajde

Listwa ma być do zderzaka m :wink:

Ja mam titansilber mam turinga na względnej glebie, bez mPaku - chętnie bym rozważył taką opcję ... trzeba wtedy blednę wozić z zamocowaną rejestracją albo za szybą - tak żeby szybko było.

Opublikowano
blache mozesz wozic za szyba i nic nie moga ci zrobic ;)

i tu się mylisz. . bo mogą :wink:

Przyzwyczailem się jezdzic bez, patent na szybki montaż i demontaż znajde

Listwa ma być do zderzaka m :wink:

Ja mam titansilber mam turinga na względnej glebie, bez mPaku - chętnie bym rozważył taką opcję ... trzeba wtedy blednę wozić z zamocowaną rejestracją albo za szybą - tak żeby szybko było.

Dokładnie, trzeba wozić tzw. drugi zestaw

Opublikowano

Też mi się wydaje, że mogą ...

Kiedyś ( 12 lat temu ) w innym samochodzie mnie regularnie męczyli za brak tablicy, dlatego dopytywałem czy nagle przepisy zrobiły się mniej restrykcyjne.

Miałeś już sytuację, w której przy psiarni zakładałeś blendę z rejestracją ?

Ciekaw jestem czy wtedy mogą dowód zabrać, jeśli z 15sek zamontujesz.

A, kumpel kiedyś miał małą tablice rejestracyjną z przodu, taką na serio mini i jeździł bez problemów, tyle że to była starego typu czarna.