Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wyjątkowa sytuacja, jutro rano jadę obejrzeć ten samochód. Proszę adminów o nie usuwanie tematu bez VIN-u. Sprzedający nie ma dzisiaj dostępu do VIN-u i dlatego podam jutro ale może ktoś już był i oglądał to auto. Przeszukałem całe forum nie było opisywane. Jeśli jest coś nie tak zaoszczędzicie mi parę godzin jazdy.

Ciekawi mnie też ogólna opinia. Czytałem, że przy takich przebiegach te modele zaczynają płatać kosztowne figle. Jestem przygotowany na to, że taki samochód to generuje koszty utrzymania na dość wysokim poziomie, ale jestem ciekawy czy to w ogóle ma sens.

Z góry dziękuje adminom za nie usuwanie posta.

P

Opublikowano
Wnętrze wygląda wg mnie ok. Mam w 5 205 tys, środek bardzo zadbany i wygląda podobnie, kiera również, więc jak ktoś się z nim nie szczypał to stan uważam za autentyczny względem przebiegu. Silnik mam taki sam, w kwestii ustrek zalezy jak trafisz. U mnie póki co na nic się nie zapowiada (odpukać), kłopot był jak dotąd tylko z pompą wspomagania, na szczęście szwajcar w aso zrobił :) . Laptop pod pachę i rozkoduj win na miejscu (czy wszystko zgodne). Poza tym wystarczą Ci dobre oczy. Przejedź się na 1500 rpm na szóstce, najlepiej pod obciążeniem (pod górkę). Przyhamuj też kilka razy do zera z ok 40-50km/h. Nie powinien szarpać, przeskakiwać ani dawać "po plecach". Ma nie dymić na ciepłym, spalinki powinne pachnieć fiołkami :D . Napisz czy kupiona.
Opublikowano

Jakoś tez nie wierzę w ten przebieg.

Dokładnie sprawdź auto pod komputerem na obecność błędów i czy są wycieki z silnika ! Jeśli jakieś drobne wycieki są albo silnik jest za czysty to bym dobrze prześwietlił to auto.

Oczywiście weź VIN auto i sprawdź czy ktoś na forum nie interesował się tym autem.

Opublikowano
I jak byłeś obejrzeć go?

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

• Moderatorzy
Opublikowano

Szczególnie że miał daleko :)

Z Legionowa na Modlińską toż to trasa...... jak pisze w pierwszym poście "parę godzin jazdy" :duh:

Kryptoreklama :?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.