Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ulep,brak podstufitki czarnej,tylny zderzak nie mpakiet,brak spoilera mpakietu w vinie a posiada go

Składanie Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBADT51040CE74228

Kod typu DT51

Typ 530I (EUR)

Typoszereg E E39 ()

Seria 5

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M54

Pojemność skokowa 3.00

Moc 170

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka STANDARDLEDER/SCHWARZ (N6SW)

Data prod. 2002-05-14

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S167A ABGASNORM EU4 Norma spalinowa EU 4

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S326A HECKSPOILER ENTFALL Brak spojlera tylnego

P337A M SPORTPAKET M Pakiet sportowy

S339A SHADOW LINE Shadow-Line

S358A KLIMAKOMFORT-FRONTSCHEIBE Szyba frontowa klimatyzacji komfort

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Roleta przeciwsłoneczna tylna

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Lust. wew./zew. z automatyką przyciemn.

S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S500A SCHEINW.WASCHANL./INTENSIVREINIGUNG Inst.czyszcz.refl./Czyszcz. intensywne

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S632A KOMPLETTVORB. BMW HANDY (MOTOROLA) Instalacja tel. kom. BMW (Motorola)

S650A CD-LAUFWERK Odtwarzacz CD

S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM System głośników HiFi

S705A M SPORTFAHRWERK II M Podwozie sportowe II

S710A M LEDERLENKRAD M Kier. sport. wielofunk.

S715A M AERODYNAMIKPAKET Pakiet areodynamiczny M

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Podsufitka antracyt

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S788A M LEICHTMETALLRAEDER Obr. BMW, st. le. indywid.

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

S936A BMW HANDY BEI AUSLIEF. ANFORDERN BMW Handy b. Ausliefer. anfordern

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Składanie Information

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S464A SKISACK Worek na narty

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Opublikowano

Generalnie na zdjęciach wygląda nieźle ale akurat forma tych zdjęć mi się nie widzi.

Zmieniony lewarek zmiany biegów chyba ma? O historię tej i wcześniej wymienionych zmian pytaj przez telefon. Szkoda, że reszta starych zdjęć nie działa, zresztą chyba musiał usunąć ostatnio skoro była galeria i prawie wszyscy się spuszczali nad autem a zostały tylko dwa. Może byłoby widać czy sam zmieniał zderzak tylny czy już taką zakupił. Wydaje mi się, że przebieg śmiesznie mały patrząc na skrawki zmęczonych foteli przednich widoczne na zdjęciach ale to trzeba by zweryfikować. No i spalanie chyba podał dla 3.0d :lol:

Najbardziej mnie dziwi ta podsufitka.

Opublikowano
Przebieg znakomity i w dodatku ta cena :cool2: bez zastanowienia bym brał :cool2:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
To ulep,brak podstufitki czarnej,tylny zderzak nie mpakiet,brak spoilera mpakietu w vinie a posiada go
Na moje oko to akurat lotke na klapie ma a dziś nic nie piłem :mrgreen: :mrgreen: Generalnie ładnie wygląda, warto obejrzeć i dopytać co z tylnym zderzakiem i podsufitką. Może wymienił bo mu się nie podobała a zderzak to wystarczy że miała lekkiego dzwona w tył i to wcale nie groźnego i ktoś założył tylny zderzak zwykły bo kiedyś były dość drogie. Nie można twierdzić że każdy samochód to ulep który ktoś tu wrzuca do oceny. Sam miałem kiedyś E34 540 i uwierzcie mi że wpakowałem w nią mase kasy, wyglądała naprawdę super,a jak sprzedawałem to jeden z potencjalnych kupców stwierdził na jakimś forum że to złom nic nie wart, m pakiet dokładany i to bez przedniego zderzaka( mi akurat bardziej się podobał orginalny z 540) i że cała malowana . Nie ukrywałem tego bo sam ją lakierowałem bo ktoś wcześniej ją mocno zaniedbał i wymagała lakierowania. Jak ktoś chce to mogę wstawić fotki i sami ocenicie jak wyglądała w moich rękach. Jedź oglądaj i jak w bdb stanie to bierz :cool2:
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
Opublikowano

Jeżeli miał bym kasę i auto było by bez M pakietu to wsadzil bym mu zderzaki i listwy zeby ładnie wyglądał .

A bezwypadkowosci monzna sprawdzić na miejscu .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Jeżeli miał bym kasę i auto było by bez M pakietu to wsadzil bym mu zderzaki i listwy zeby ładnie wyglądał .

Dokładnie, ja tak samo ale ogólnie mówiąc to dużo osób czepia się w tym dziale że m pakiet dokładany itd a powypadkowość to akurat temat tabu. Jeżeli auto miało niegroźną stłuczkę to też go nie dyskwalifikuje. Zresztą jak sam Zenek pisałeś w którymś poście to większość aut które sprowadzasz ma coś powtórnie malowanego bo to norma że przez tyle lat eksploatacji coś się wydarzy. A tak poza tematem to nie ma jakiejś ładnej e34 w Niemczech ??
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
Opublikowano

Słuchajcie, gdzie zajrzeć, aby stwierdzić, że był jakiś dzwonek.

Dużo ludzi na forum w dziale: ....Blacharstwo, lakiernictwo ...., pyta jak naprawić ubytki lakiernicze, polakierować elementy, ktoś komuś wjechał w zadek, my komuś wjechaliśmy w zadek. Wiadomo są uszkodzenia blacharki a są dzwony - jak dobrze zakwalifikować nie jasności blacharskie.

Ja miałem zdarzenie, że wjechał mi kierowca po %%%%% i co efekt był taki, że pojechał mi od połowy przedniego błotnika, aż do końca do tylnego zderzaka wszystkie elementy do ponownego lakierowania listwy itd. I co jak ja wytłumaczę to potencjalnemu klientowi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dokładnie, ja tak samo ale ogólnie mówiąc to dużo osób czepia się w tym dziale że m pakiet dokładany itd a powypadkowość to akurat temat tabu. Jeżeli auto miało niegroźną stłuczkę to też go nie dyskwalifikuje. Zresztą jak sam Zenek pisałeś w którymś poście to większość aut które sprowadzasz ma coś powtórnie malowanego bo to norma że przez tyle lat eksploatacji coś się wydarzy. A tak poza tematem to nie ma jakiejś ładnej e34 w Niemczech ??

Ja szukam aut z oryginalny. Przebiegiem i serwisowanych i takiecprzywoze często cos miały malowane ,klient ktory jest realista kupuje takie auto u mnie wcześniej sprawdzając vin ,jadąc na przegląd lub do Pana Krystiana ,

Jezeli ktos szuka auta 14 letniego nie M3 czy mustanga z67 roku to niech idzie do lekarza lub jedzie do DE weźmie dwa razy tyle kasy co tu chce zapłacić a znajdzie ,malowanie elementu a wypadek to dwie rożne sprawy .

Czasami klienci bujaja w obłokach :mad2: zeby było smiesznie sprzedałem w piątek auto ktore miało malowana tylna tylko sam klapę tam gdzie jest przeważnie rdza klient płakał ze klapa do połowy malowana A w sobotę dostałem od niego telefon ze go poniosło był lans i skosił 4 auta :mad2:

Na szczęście auto miało oc .

Opublikowano
Na moje oko to akurat lotke na klapie ma a dziś nic nie piłem :mrgreen: :cool2:

Sprawdziles vin

brak lotki spoilera mpakiet a sobie dolozyl moze klapa tez byla walnieta

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Opublikowano
Może dokupił klapę z lotką przy okazji zmiany zderzaka. Obejrzeć trzebaby cały tył, czy widać jakieś fale lub niefabryczne klejenia w podłodze bagażnika, czy nie ma szpachli na błotnikach (miernik). Wtedy można cokolwiek przypuszczać czy była to popularna tzw. szkoda parkingowa czy grubsza sprawa. Pytałeś w ogóle właściciela o historię auta?
Opublikowano
Sprawdziles vin

brak lotki spoilera mpakiet a sobie dolozyl moze klapa tez byla walnieta

To wychodzi na to że piłem hehe zwracam honor :D :D może i była pyknięta tyłem ale trzeba prześwietlić czy była to groźna stłuczka czy nie. Pozdrawiam i życzę smacznego jajka :mrgreen:
Opublikowano
Może dokupił klapę z lotką przy okazji zmiany zderzaka

A może se dokupił lotke na allegro za 100zł i założył? ?No rozumiem, że zderzak powinien być Mpak to można podejrzewać, że był dzwon/stłuczka, ale żeby ktoś se dołożył lotke i sugerować, że to wypadek? LOL...

Do autora to niech zadzwoni i wprost zapyta czemu zderzak z tyłu jest nie ///M i oświadcz, że i tak będziesz sprawdzał podłogę pod zapasem, od spodu i błotniki od środka więc niech powie lepiej teraz niż ma to wyjść na oględzinach...

Opublikowano
Zacytowałeś pół mojego zdania a później napisałeś to samo co ja, żeby zadzwonił i zapytał co i jak.... Nie napisałem że to szrot tylko co mogło się dziać z tyłem i że trzeba to zweryfikować.
Opublikowano
Może dokupił klapę z lotką przy okazji zmiany zderzaka. Obejrzeć trzebaby cały tył, czy widać jakieś fale lub niefabryczne klejenia w podłodze bagażnika, czy nie ma szpachli na błotnikach (miernik). Wtedy można cokolwiek przypuszczać czy była to popularna tzw. szkoda parkingowa czy grubsza sprawa. Pytałeś w ogóle właściciela o historię auta?

Zacytowałem pół żeby nie cytować niepotrzebnej reszty. W każdym razie nic nie zostało wyrwane z kontekstu ;)

Opublikowano
Widzisz na początku zdania wyraz "może "? Ja tylko przypuszczam a nie twierdzę. Autor tematu pytał gdzie patrzeć i na co zwrócić uwagę przy oględzinach to napisałem sugerując się tymi poglądowymi zdjęciami. Kontekst wg mnie jest jasny. Wesołych Świąt w każdym razie :cool2:
Opublikowano
Może wypowie się ktoś, kto oglądał to auto na żywo? Bo nie ukrywam, że moją uwagę też przykuło :wink: i chyba sam do tego pana po świętach zadzwonię.