Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no dobra

tylko,że prawie 6h zeszło nad montżem i demontażem dmuchawy bo i zdemontowałem kolektor,wszystkie plastiki,rury itp potem w środku radio,panel klimy

i mimo zdjęcia kolektora w m47n wentylator nie wyjdzie,trzeba czujnik od listwy cr kluczem trochę w dół odkręcić by wtyczka nie wystawała do góra i wtedy(też idealnie się nie da wyjąć) ale pomordując się trochę i wychodzi(trzeba uważać,żeby nie pękł)mi delikatnie jedno śmigiełko(nie urwało się)tylko rysa pękniecia

Opublikowano
no dobra

tylko,że prawie 6h zeszło nad montżem i demontażem dmuchawy bo i zdemontowałem kolektor,wszystkie plastiki,rury itp potem w środku radio,panel klimy

i mimo zdjęcia kolektora w m47n wentylator nie wyjdzie,trzeba czujnik od listwy cr kluczem trochę w dół odkręcić by wtyczka nie wystawała do góra i wtedy(też idealnie się nie da wyjąć) ale pomordując się trochę i wychodzi(trzeba uważać,żeby nie pękł)mi delikatnie jedno śmigiełko(nie urwało się)tylko rysa pękniecia

Ale kogo to obchodzi w ogóle? Co ty chłopie bierzesz, albo właśnie co odstawiłeś może? Nie rozumiesz, że nikogo to nie obchodzi, co ty masz z tym swoim sztruclem?

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
czytając twoje odpowiedzi do moich postów,nawet szczerze ich nie czytam jak patrze jaki nick napisał,ale po mału zaczynasz mnie w..
Opublikowano

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.