Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auc sensor i Auc heating czujnik zapachu,wyjąc przeczyścić.

Jest to czujnik który po wyczuciu nieprzyjemniej woni zamyka automatycznie obieg powietrza

Ps; a co na maszynie wyszła,że klima nieszczelna? a jak działa dobrze Ci czy nie? bo w tygodniu czeka mnie to samo,wizyta

Opublikowano

Ps; a co na maszynie wyszła,że klima nieszczelna? a jak działa dobrze Ci czy nie? bo w tygodniu czeka mnie to samo,wizyta

podlaczyli butle zeby nabic klime i odrazu gaz zaczal uciekac. i znalezli ze jest to przewod laczacy kompresor i skraplacz, klima w ogole mi nie uruchamiala sie nawet

http://czesci.bmwsklep.pl/diagram.php?btnr=64_0770&mospid=47642&fg=60&hg=64

nr1 na diagramie, zamowione z aledrogo za male pieniadze, okaze sie czy szczelny

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dodatkowa pompa wody jest razem z zaworem sterującym przepływu cieczy z silnika, aby regulować temp. w wewnątrz w 320d jest po stronie kierowcy przy kielichu amortyzatora pod maską w komorze silnika oczywiście, ja wymieniałem na nowe, ty masz błąd sporadyczny, być może się zacina lub może styki, są dwie kostki warto przeczyścić (Contakt chyba S w sklepie elektrycznym do czyszczenia styków z korozji) jak nie to wymiana na nową, można używkę to tylko 100- 150 zł jak kłopoty z grzaniem, u mnie było tak że raz grzało jak na Saharze jak było gorąco,a jak zimno to w ogóle nie grzało :lol: