Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano
3000 za takie maleństwo.

No ładnie się cenią :wink:

cena nie mała, ale mierzy wszystko

- Napięcie

- Temperatura wody

- Temperatura oleju

- Moc

- Moment obrotowy

- Prędkościomierz

- 0-60 mph i 0-120 mph Przyspieszenie

- Dwie Ośe G-Meter

- Wykres mocy i momentu obrotowego

- Ciśnienia paliwa

- temperature (za chłodnicą)

- Temperatura spalin

- Stosunek powietrza paliwa przed katalem

- Temperatura transmisji

- Zapis Wartości Maksymalnych

sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

No dobra jakos nie moge sie spotkac z fotografem a wiec w koncu na razie zrobilem zdjecia iphonem zrobie sesje wiosna jak skoncze M3 look (zderzak przedni i maska silnika), zalapie 19 cali ZP6 i zrobie korekte lakieru. Jedziemy jak wyszlo i lista zmian :

Lista Zmian w stosunku do seri jak chodzi o pierwszy etap do M3 :

- Przednie Blotniki à la M3 z kierunkowskazami z E92

- Listwy progowe zewnetrzne M3

- Zderzak tylni M pakiet

- Tlumik Remus power sound z 4 koncowkami od kolegi Michala330

- Nerki BMW performance Czarne

- nowe swiatla przeciwmgielne

- splitery carbon

- slupki Drzwiowe z karbonu (czytaj nie folia)

- odswiezenie lakieru u lakiernika

zdjecia wroca po drobnym zabiegu :)

Edytowane przez Rivasi

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

błotniki,progi z M3 i te słupki robią robotę :cool2: co do reszty to średnio mi się podoba,ale rozumiem,że projekt jest na etapie realizacji.zderzak przód został ze wzgl. na radar?

no i pasażera gratuluję! ;)

Edytowane przez kulfon3
  • Członkowie klubu
Opublikowano
najlepszy Mod ostatnie zdjecie :cool2:
Opublikowano
Jakiej firmy są te błotniki i próg? Bo widzą, że nie odbiegają jakością od oryginałów. Ktoś kiedyś na forum montował już w białym kabriolecie przednie błotniki stylizowane na m3, ale ich jakoś i spasowanie było nie do zaakcentowania. Chyba, że na czarnym aucie nie rzucają się tak niedociągnięcia jak na białym.
Opublikowano
A sprawdziłem w końcu to przyspieszenie ?

Nie, zlapali mnie po 2 minutach na serpentynach bo jakas szycha miala przyjechac tamtedy, probuje ponownie w ten week end.

błotniki,progi z M3 i te słupki robią robotę :cool2: co do reszty to średnio mi się podoba,ale rozumiem,że projekt jest na etapie realizacji.zderzak przód został ze wzgl. na radar?

no i pasażera gratuluję! ;)

Brakuje jeszcze maski silnika M3 i zderzaka M3 ktore beda robione w ta zime bo niestety przyjechaly uszkodzone, z radarem sobie poradze. Z tylu tylko zostanie chyba tak jak jest czyli zderzak M pakiet + remus ale pojda nowe koncowki do remusa bo te sa juz stare i zuzyte dlatego pomalowane na czarno oraz nowy dol karbonowy do zderzaka. Zrobic tylni zderzak a la M3 to koszt okolo 3 tys zl jezeli chcesz to zrobic porzadnie + nowy wydech, na razie odpuszcze, szczegolnie e tutaj M pakiet mi sie bardziej podoba.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

już myślałem,że przód zostanie jak jest ;) co do tylnego zderzaka to się z Tobą zgodzę.nie ma sensu kombinować.m-pakietowy jest ok, jedynie pomyślałbym o czymś takim:

http://i.ebayimg.com/00/s/NzAwWDYwMA==/z/RwQAAOSwRLZT6xPB/$_57.JPG

Opublikowano
Jakiej firmy są te błotniki i próg? Bo widzą, że nie odbiegają jakością od oryginałów. Ktoś kiedyś na forum montował już w białym kabriolecie przednie błotniki stylizowane na m3, ale ich jakoś i spasowanie było nie do zaakcentowania. Chyba, że na czarnym aucie nie rzucają się tak niedociągnięcia jak na białym.

To jest robota pod wymiar od jednego z moich dostawcow z USA, zrobil mi taki prezent, ta firma dorabia elementy pojedyncze do bardzo precyzyjnych urzedzen (chwala sie ze robia nawet jakies elementy zastepcze dla samolotow wyczynowych) jedyny minus ze jest z metalu a wiec waze ciut wiecej niz orginal ktory jest z plastiku chyba, za to pasowanie jest perfekcyjne i to robota bez formy tylko wylacznie formowanie i ciecie ich technika. Sa drodzy jak cholera jak chodzi o elementy (ostatnio element 40 x 12 cm do maszyny produkcyjnej kosztowal 2200 dolarow ale tam dodatkowo wchodzily kwestie mechaniczne) ale bezbledni.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
już myślałem,że przód zostanie jak jest ;) co do tylnego zderzaka to się z Tobą zgodzę.nie ma sensu kombinować.m-pakietowy jest ok, jedynie pomyślałbym o czymś takim:

dokladnie cos w tym stylu sjak mowilem o dole z karbonu.

Moja La Bunia

DO E9x :

• Członkowie klubu
Opublikowano

masz tu próbkę Modesty

choć ta co ty chcesz to model wyższy BC-5 zdaje się

• Członkowie klubu
Opublikowano

http://i.ebayimg.com/00/s/NzAwWDYwMA==/z/RwQAAOSwRLZT6xPB/$_57.JPG

bardzo bardzo fajny :cool2:

Opublikowano

oh jesus.. po tym to nie ruszasz auta z garazu pierwszy lepsze nic i widac ze jest problem :)

Biorac pod uwage efekt to moze lepiej na E type polozyc niz na bunie...

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Gratuluje synka!

A co do auta to w sumie lepiej ze nie mozesz sie dogadac z fotografem, bo narazie raczej nie ma czego fotografowac. Widac ze jest jeden wielki "work in progress". Nie zebym krytykowal... doceniam prace. Ale poki nie bedzie skonczona to auto wyglada dosc komicznie moim zdaniem. Ale wierze ze jak bedzie skonczona robota to bedzie kosa. Trzymam kciuki!

Opublikowano
No tak niestety "work in progress" jest dobrym okresleniem. chcialem ja wykonczyc calkowicie tylko zderzak i klapa przyjechaly uszkodzone, dostalem decyzje ubezpieczyciela o wyplacie odszkodowania dopiero w tamtym tygodniu czyli jakies 3 miesiace po zajsciu, maja 30 dni na wyplate odszkodowania a miedzy czasem zrobilem pierwsza partie, zostaje zderzak przod i maska do zrobienia co jest jednak duza czescia calej zabawy potem obnizenie calosci i felgi.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

Zgadzam się :D Gratuluję potomka :cool2: Kiedy oblewamy pępkowe :mrgreen: :lol: :wink:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Przy okazji zrobilem sobie plan nastepnych zmian, troche ograniczone w czasie bo troche kasy "samochodowej" zaraz wyplynie na okazje a kasa z niej wroci dopiero we wrzesniu, jak by ktos mial jakies uwagi albo rady chetnie przyjme :

W kolejnosci zmian z mniej wiecej datami :

- (wnetrze) zakonczenie wymiany wnetrza plastikow klapy bagaznika na czarne + wymiana podswietlenia tablic na ledowe ze swapem stykow ((listopad 14)

- (wnetrze) montaz systemu audio Logic 7 (listopad 14)

- (wnetrze) montaz comboxa (listopad 14)

- (zewnetrze) Nakladki carbon na lusterka. (listopad 14)

- (zewnetrze) dokonczenie M3 : zderzak przedni a la M3, klapa à la M3, przeciwmgielne M-technik, tylny dyfuzor carbon, roofspoiler AC shnitzer dla E91, nowe koncowki wydechu do Remusa (grudzien 14/ Styczen 15)

- (wnetrze/zewnetrze) : Szyby ciemne orginalne (nie folia) (luty 15)

- (zewnetrze) felgi 19 ZP 06 albo jakies orginalne 19 BMW + Sprezyny Eibach pro kit (mw 3 cm obnizenia z przodu i 2 z tylu) (Marzec/kwiecien 15)

Zgadzam się :D Gratuluję potomka :cool2: Kiedy oblewamy pępkowe :mrgreen: :lol: :wink:

Jak przyjade na szyby :wink:

A tak przy okazji to mi przypomniales jeden mod o ktorym zapomnialem kupiony u ciebie czyli lampy Blackline.

Moja La Bunia

DO E9x :

• Moderatorzy
Opublikowano

Jesli nie planujesz zakladac luster z m3 to nakladki carbonowe zamawiaj do e92/e93 zamiast do e90/e91. Ksztalt jest inny - IMO ladniejszy , bardziej agresywny. Do e93 są jakby bardziej wypukle. Ciezko opisac o co mi chodzi . Zobacz:

http://www.w.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=196895&start=120#p1568769

Opublikowano

Lustra do M3 mozna zakladac w modelach post lci albo jezeli ma sie elektrycznie sterowane siedzenia z pamiecia, zaloze pewnie po tym jak zaloze siedzenia od M3, jezeli ktos zna inny sposob to dajcie znac (wacham sie jeszcze z siedzeniami do performance) ale to i tak temat na koniec 2015 bo to czesciowa zmiana tapicerki (ponowne obszycie siedzen i kanapy ze zmianna kolorystyki na Czarna z czerwonym przeszyciem).

A wiec na razie zakladam nakladki carbon na te co mam i tak naprawde widzialem twoj post wczesniej i zamowilem wlasnie takie bo mi sie spodobaly (takie bardziej wypuklo ostre jak na twoim zdjeciu), przychodza w tym tygodnium czyli jutro lub w piatek.

Moja La Bunia

DO E9x :

• Moderatorzy
Opublikowano
wacham sie jeszcze z siedzeniami do performance

Ale jak to ?????!!!! Dwoma a nie jednym :norty: :norty: :norty: :norty: :8) ??????? :mrgreen:

Opublikowano
Jezeli M3 to dwa na pewno jezeli performance to tak jak pisalem wczesniej w poscie czerwonego mam ochote skopiowac pewny myk desinerski ktory widzialem wczesniej z jednym fotelem.... ale na razie z M3 przoduja, bardziej mi sie podobaja.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

Gratuluję potomka! :)

Z tyłu na twoim miejscu celowałbym w coś takiego:

http://www.thesupercars.org/wp-content/uploads/2009/11/2010-Manhart-Racing-BMW-M3-E91-V10-back-view.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano

To mozna zrobic kupujac gotowy zderzak od wlochow za 3 tys zlotych

Do tego idzie tlumik tylko ze w moim przypadku przez naped na 4 kola to bedzie false tlumik, nie przeciagne calego nowego zestawu a la M3 przez dol bez powaznego krojenia ktore nie wiadomo jak sie skonczy, troche sztuka dla sztuki.

A tak naprawde nie jestem fanatykiem wizualnie tak bliskich rur, sadze ze karbonowy dyfuzorr a la M3 (widzialem kilka w niemczech) i nowe koncowki powinni zrobic swoje. Jeszcze rozmawiam z jedna firma w polsce ws calego nowego systemu wydechowego (UNT), jezeli cos wymysla sensownego to moze sie skusze.

Jeszcze mam zamiar dodac z tylu roof spiler z AC Schnitzer aby optycznie troche dodac dynamiki tylowi, oczywoscie w kolorze nadwozia.

http://www.ac-schnitzer.de/uploads/pics/ACS3_Touring_LCI_side_07.jpg

http://www.gmpperformance.com/CFJFiles/GMP/9200_b.jpg

Co o tym sadzicie ?

Moja La Bunia

DO E9x :