Skocz do zawartości

Ogrzewanie podczas zaparowanych szyb e46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wróciłem dzisiaj z trasy,pierwsze co komp i 0 BŁĘDÓW ahh :norty: wszystkie działy w inpie sprawdzone

tylko,że jeża będę w tym tygodniu wymieniał,ale... parowały szyby,ustawione miałem 16stp na klimatroniku i naciskam przycisk do odparowania przedniej szyby i odparowuje ale przy 16stp wali na szybę gorącym powietrzem(ustawiać standardowo sobie klimę nogi,szyba twarz,wieje taka tempratura jaką się ustawi.Ustawiając na auto też nie ma problemu wszystko okej tylko po włączeniu przycisku od przedniej szyby gorące..

Opublikowano
Widać że już nie masz na czym to na klimie się będziesz pastwił, miotasz się z kąta w kąt, a pojedz to specjalistów od klimatyzacji to za parę złotych Ci wszystko wytłumaczą . Na dobry serwis to nie żałuj kasy.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano

skoro wiesz ze jez do wymiany to go zmień ;)

jak problem nie ustąpi to będziemy myslec dalej

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
A czy przypadkiem nie jest tak, że funkcja odparowywania szyb uruchamia nawiew na full i tek samo z temperatura ? W sumie nie zwróciłem na to uwagi, więc nie mam tej pewności, ale tak mi się wydaje ; )
Opublikowano
Włączenie odparowania szyby powoduje niezależnie od temperatury zadanej ZAWSZE gorące powietrze puszczane na szybę.
Opublikowano

dzięki wielkie koledzy :cool2:

sprawdziłem przed chwilką teraz jak dam ogrzewanie przedniej szyby to już normalne powietrze leci... a rano jak jechałem to dawało gorącym