Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, zwracam sie z pytaniem czy kos moze cos takiego http://allegro.pl/bmw-e90-worek-tunel-na-narty-kompletny-jak-nowy-i4142719925.html montowal u siebie. Mam wz tylu podlokietnik, ale po otwarciu go nie mam przeswitu do bagaznika. Mowiac inaczej od strony bagaznika jest jedna cala plyta, brak pakietu zaladunku. I teraz moje pytanie czy w takim ukladzie da sie takie cos zamontowac ??
Opublikowano
widzę że się da wymontować toto i trzeba zakupić kasetę z workiem na narty, ładniej wygląda. Zdjęcie niedawno było w jakimś wątku.
Opublikowano
tak tak też o to w sumie pytałem co autor tyle że za tym plastikiem jest materiał trzeba by go najpierw rozpruć
Opublikowano
tak, trzeba rozpruc. Mozna zamowic worek na narty w ramach zestawu doposazeniowego za ok 1200 pln albo poszukac na allegro jakiejkolwiek kanapy ktora to ma; bedzie pewnie za grosze, kupic ja i przelozyc worek montujac go u siebie
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
to w sumie Panowie co u mnie było w tym miejscu worek na narty czy co? bo zastanawiam się czy nie zrobić rzeźby i tego nie wywalić po prostu ze będzie dziura na wylot
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
U Ciebie wygląda na to jakby była reszta worka - czyli tylko taka osłona ze srodka a reszty brak.