Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

http://www.bmwblog.com/2014/04/10/bmw-recalls-156137-vehicles-fix-variable-camshaft-timing-issue/

BMW of North America said it is voluntarily recalling about 156,137 :mad2: 2010-2012 model-year vehicles in the United States because of a potential defect with the variable camshaft timing.

BMW says the recall will address a problem with the variable camshaft timing, also known as VANOS, which could reduce engine power and further cause damage if not repaired.

“The unit rotates the intake or exhaust camshaft in order to alter the timing of the lift of the respective intake or exhaust

Ciekawe jak w Europie?...

sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie tez mozna sie zglosic. Ostatnio bylem w servisie z 335i, wadliwy kabel zasilajacy jbe, akcja byla w usa tylko, w uk zrobili to za free bez problemow...
Opublikowano
Pewnie tez mozna sie zglosic. Ostatnio bylem w servisie z 335i, wadliwy kabel zasilajacy jbe, akcja byla w usa tylko, w uk zrobili to za free bez problemow...

w ^polsce to mozesz sobie pomarzyc ze BMW co ci zrobi za frico jezeli nie zmusisz ich do tego przed sadem

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
No to pochwal ktore to ASO, bo to rarytas a ja do nich podjade...

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
No to pochwal ktore to ASO, bo to rarytas a ja do nich podjade...

Ja juz Ci na PW pisałem jakie to ASO. Jesli faktycznie będziesz chciał jechać, to daj znać załatwię Ci rabat.

SPRZEDAM swoje E87 123d - szczegóły na PW

Jak dbać o BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=262051 . Awaryjność silników: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=221978

Opublikowano
Pisales ze mi napisesz a ja zreszta ze ci wysle dokumenty serwisowe co zrobie jutro bo zapomnialem sorry.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

a ku..... silnik po swapie u mnie jest z 2010 !!! naszczscie to tylko bolty do housing, na 25 jestem umowiony na hamulce to poprosze aby sie tym zajeli. No risk !

Super dzieki za info.

Moja La Bunia

DO E9x :