Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

Mam pytanie następujące.

Fabrycznie mam system Hi-Fi 676. Zamieniłem wszystkie głośniki na te z L7, pozostał jednak wzmacniacz Hi-Fi, który jak wiem jest za słaby do pociągnięcia 4Ohm jakie mają głośniki L7.

Wiem że powinienem mieć większy wzmacniacz ale nie wiem jaki będzie optymalny, ilu kanałowy, nie wiem czy wzmacniacz powinien obsłużyć wszystkie głośniki czy tylko suby spod foteli? Jak to jest...?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie,

Mam pytanie następujące.

Fabrycznie mam system Hi-Fi 676. Zamieniłem wszystkie głośniki na te z L7, pozostał jednak wzmacniacz Hi-Fi, który jak wiem jest za słaby do pociągnięcia 4Ohm jakie mają głośniki L7.

Wiem że powinienem mieć większy wzmacniacz ale nie wiem jaki będzie optymalny, ilu kanałowy, nie wiem czy wzmacniacz powinien obsłużyć wszystkie głośniki czy tylko suby spod foteli? Jak to jest...?

Miałem również fabrycznie tak jak ty zestaw Hi-Fi 676 i udało się zakupić zestaw audio Individual, teraz jestem już na ukończeniu tego projektu, pozostanie jedynie kodowanie tego.

Co do wzmaka to najlepiej jak kupisz dedykowany do L7 tam jest wzmacniacz jak dobrze pamiętam 9-cio kanałowy w Hi-Fi był sześcio kanałowy, jeżeli nie chcesz jednak ori wzmaka to musisz kupić wzmak 9-cio kanałowy, pytanie czy dołozyłeś dodatkowe głośniki czyli centralny w desce rozdzielczej i tylne w podsufitce E91 bądź w tylnej półce E90, E92?

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D