Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S290A LM RAEDER/STERNSPEICHE 44 Obr. BMW, st. le. spr. gwiaz. 44

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S434A INTERIEURLEISTEN Wyp. wn., powierzchnia aluminium

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Elektryczna regulacja foteli z pamięcią

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S662A RADIO BMW BUSINESS CD Radio BMW Business CD

S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Podsufitka antracyt

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Brak obsługi krzyżowej

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa w jęz. włoskim

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

S928A REIFENSTEUERUNG Sterowanie opon

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

Opublikowano

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4098728964

Może to głupie pytanie ale to znaczy że była w Italii kupiona ? skreśla to ten samochód z tego powodu ? bo nie wiem.......

w weekend jadę oglądać wiec, podobno nie bita niby he ale malowana maska bo były odpryski więc została odświeżona,wymieniona chłodnica i sprzęgło, a do zrobienia tylne hamulce. reszta sprawna podobno :wink: zgadza się pojechać do wybranego serwisu przeze mnie.

Opublikowano

Listwy wewnętrzne zmienione, powinny być alu.

Brakująca część VINu:

Numer podwozia WBABM31090EZ73083

Kod typu BM31

Typ 323CI (EUR)

Typoszereg E E46 (2)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik M52/TU

Pojemność skokowa 2.50

Moc 125

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SCHWARZ 2 (668)

Tapicerka STANDARDLEDER/SCHWARZ (N6SW)

Data prod. 2000-07-18

Opublikowano

Z ital mało co przyjeżdża dobrego dlatego musisz ja sprawdzić szczegolnevprzebieg actu tradycyjne jedynkaczvprzodu :cool2:

Ma książkę? Wagę jak ma to kiedy ostatni inprzedostatni wpis .

Ja bym szukał auta z Niemiec z dokumentacja no ale cena .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Nie zapytałem o książkę... Tak jak piszesz cena przemawia za tym by się przejechać... Jeśli był kręcony ale okaże sie ze auto po przeglądzie sie w miarę dobrze trzyma,to sie zdecyduje pewnie.Czy na serwisie sprawdza czy była krecona czy tylko z książki można wywnioskować?
Opublikowano

Nie sprawdzą kolego bo niby jak :wink: :wink: :wink: Ocenić to mozna jedynie po stopniu zużycia elementów ale kto się bedzie w to bawił ... :wink:

Z Włoch rzadko które auto ma ori przebieg i bardzo czeste braki w jakimkolwiek wpisie z ASO takze tylko patrząc i dokładnie sprawdzając mozna auto ocenić

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Nie znam w realu nie z forum :mrgreen: nikogo kto by był zadowolony autem z Włoch chyba tylko handlarz jak jak jecsprzedal :cool2:

Po numerze vin zobaczysz w aso bmw kiedy cis było i przy jakim przebiegu robione jak wogole cos bedzie pisać bo oni serwisuja te auta w stodole ,dlatego z Włoch sie pięknie kręci liczniki :cool2:

Przy odsprzedaży takiego auta tez będziesz miał problem bo fani bmw wola auta z szwajcari lub Niemiec .

Ale niska cena czyni cuda .

Dania tez ma bardzo dobry czytelny wgląd do przebiegow :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano (edytowane)

12-14 letnie auta sprowadzane lub kupione przez większość osób był wałkowane kręcone kombinowane moim zdaniem 20 czy 30 tyś to jest różnica płacenia za daną opcje wyposażeniową itp. ale zasady oszukiwania ludzi i nabijania w butelkę są takie same bez wyjątku, więc nie ma reguły bo 90% aut w tym wieku takie są i ja się z tym liczę bo nie stać mnie na salonowe auto coś za coś.

Wole zapłacić za auto 20 tys i dołożyć no 5 tyś na ogarnięcie go i wiem czym jeżdżę niż kupić za 30 tys i wzwyż i i tak samo dokładać ...na naprawy.

Czy wy wszyscy kupując auto które macie obecnie nie musieliście zainwestować na start w przeciągu 1 roku od nabycia by auto prowadziło się zadowalająco..czy auto które kupowaliście ma nie naganną historię po poprzednich właścicielach ??? raczej nie sądzę :nienie: i nie ma co się oszukiwać to jest normalne przy takich autach jakim jest specyficzna marka BMW i wieku tych modeli i tych nowszych .. wiem też o tym że z pośród tych zgnilizn można mimo to znaleźć coś sensownego ale nigdy idealnego i do tego nawiązuje.

Edytowane przez CrAsH1
Opublikowano

Wole zapłacić za auto 20 tys i dołożyć no 5 tyś na ogarnięcie go i wiem czym jeżdżę niż kupić za 30 tys i wzwyż i i tak samo dokładać ...na naprawy.

..

Bzdury człowieku wygadujesz poprostu nie masz kasy na zadbane auto i dlatego bronisz sie wypisując takie pierdoły ,jeszcze nigdy nie sprźedalem auta do którego ktos by musiał dolozyc chodź 1000 zł

Jeżeli wyszło cos na przeglądzie to zawsze negocjowaliśmy cene w granicach rozsądku a były to kwoty po pare stawek .

Wiec nie pisz i tu głupot ze wolisz kupic trupa i dołożyć 5 tys poprostu nie masztach tych 5 tys wiecej dlatego zadowolisz sie gniotem i tyle w temacie .

Ten dział słynie z najtańszych aut znalezionych na naszych portalach i my czasem staramy sie uchronić cieżko zarobione przez kogos pieniądze ,ale nigdy mi nie jest kogos szkoda kto z premedytacja pcha sie w trupa.

Opublikowano

nie czytamy ze zrozumieniem człowieku, widocznie jest coś w tym skoro niektórzy tak reagują, co ty wiesz o mnie ? pisząc że nie mam pieniędzy człowieku hehe nie muszę się tłumaczyć i tak samo wydawać po 30 tys na 14 letnie bmw bo ty akurat pewnie tylko takie sprowadzasz. :D

Pozdrawiam panie sprowadzający rodzynki za 30 koła elo.

PS Nie pcham się na siłę w nic na siłę to można kupę zrobić, napisałem tylko to co myślę po to jest to forum chyba tak ? by wymieniać z postrzeżenia i pomagać ? nie krytykować i szydzić z kogoś.

Opublikowano
Nie znam w realu nie z forum :mrgreen: nikogo kto by był zadowolony autem z Włoch

No to musimy się poznać w realu - szczególnie, że mamy blisko do siebie i chętnie łyknę rudego alkoholu w dobrym towarzystwie :cool2:

Opublikowano

Bielsko Biała to piękne miasto moj przyjaciel mieszka w Wapiennicy .

A co do kolegi wyżej mnie to wali czy masz kasę czy nie poprostu piszesz głupoty i tyle a co ja sprowadzam to moja sprawa wole 14 letnie zadbane auto niż nowe z wstawiona du p CIA :mrgreen:

Aha i z nikogo nie szydze tylko wyrażam swoje zdanie z którym nie musisz sie zgadzać .

Opublikowano
Bielsko Biała to piękne miasto moj przyjaciel mieszka w Wapiennicy .

Wapienica to moje rejony z młodych lat:-)

Opublikowano
Wiesz gdzie tam jest straż pożarna? To możemy sie kiedyś tam spotkać .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czy wy wszyscy kupując auto które macie obecnie nie musieliście zainwestować na start w przeciągu 1 roku od nabycia by auto prowadziło się zadowalająco..czy auto które kupowaliście ma nie naganną historię po poprzednich właścicielach ??? raczej nie sądzę :nienie: i nie ma co się oszukiwać to jest normalne przy takich autach jakim jest specyficzna marka BMW i wieku tych modeli i tych nowszych ...

to jak kupujesz w POlandii tak jest.

uwierz mi że jak ktoś ma udokumentowane wymiany to może sobie policzyć więcej jak sprzedaje po dobrym przeglądzie,

niż przeciętny małolat bez kasy co nie robi nic przy aucie i stosuje we wszystkim normy LL04 :mrgreen:

moje wymiany od 3 lat:

świece żarowe szt2 (wymienione 4 X Denso)

waż intercoolera.

elektrozawór płynu chłodzącego (korozja)

klocki przód i tył.

nawet tarcze jeszcze za niemca :norty:

zamykacz klapki wlewu paliwa.

tuleje wahacza przód.

oliwa skrzynia/most

odma

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Trafienie ładnego BMW z Włoch graniczy z cudem, niestety.Cofanie liczników to norma - jednak cofają dość "delikatnie" - 20-30tys. Inna sprawa, że nie bawią się w lepienie i spawanie ćwiartek (Polacy są w tym mistrzami).99% aut z włoch wymaga poprawek lakierniczych. Dużo zależy z której części Włoch pochodzi auto i ilu miało właścicieli... Ten z ogłoszenia już ceną sugeruje, że coś było nie tak....Musiałby kosztować 2500-3000 euro, przywiezienie do PL jest droższe, akcyza itp...To dolny pułap i rzadko się widuje auta w tej cenie...

Z drugiej strony nie najeżdżał bym na Włochy, bo w Niemczech też można trafić minę... a BMW to ulubieniec śniadych "Niemców" . Poza tym widywałem auta w Niemczech przywiezione z Włoch bo taniej...

Sam ze swoją dochodzę do ładu po radosnej twórczości makarona, na szczęście są to zmiany odwracalne i mogę powiedzieć, że zaliczam się do zadowolonych..:)

Opublikowano
Całkiem nie dawno bo tydzień temu w programie telewizyjnym Galileo było jak w Niemczech Niemiec okrada Niemca na naprawach w warsztatach są robione takie same wałki jak w Polsce tak samo Niemiec od Niemca nie wie czego się może spodziewać więc nie ma reguły .. :) każdy kombinuje jak może, co do bmw z ogłoszenia koleś mówi że przedni błotnik łapią ogniska rdzy, reszta podobno zdrowa i oryginalny lak. Tak mówi, mam blisko do Płocka 100.KM więc podjechać nie zaszkodzi jeśli blacha była by faktycznie zdrowa i oryginalna to dla mnie to będzie dyży plus bo powiem szczerze że lepiej jest doprowadzić silnik i inne pod zespoły do ładu niż blacharkę i lakier tak ja uważam.Uważam po prostu że lepiej kupić zdrową budę z silnikiem do popracowania niż zdrowym silnikiem i zawieszeniem a zgniłą budą, wszyscy wiemy jak trudno znaleźć dobrego blacharza i lakiernika, a mechanikę łatwiej ogarnąć i wydaje mi się że jest to rozsądny tok myślenia.. jeśli mamy taki budżet który nie pozwoli kupić auta za 30 tyś sprowadzonego od kolegi wyżej... :D
Opublikowano
To zależy jakie naprawy w silniku masz na myśli bo jak kupisz padło to remont kapitalny silnika i sławny vanos też ci wyczyści portfel...
Opublikowano
Kompletny silnik ok 5000 zł plus robocizna 1000zł jak zostawię w rozliczeniu stary silnik. To i tak moim przynajmniej zdaniem leprze wyjście może droższe ale za to leprze osiągi itp. A do tego można kupić silnik ze spoko przebiegiem po rozbitku lub Angliku... Heh na razie nie ma co gdybać trzeba pierw coś znaleźć i kupić,auto ma być na długi czas wiec jak nawet zainwestuje to dla siebie,nie mam zamiaru sprzedać po roku lub dwóch ;)