Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Złapalem gumę i wylwietlila mi sie kontrolka o zmianie cisnienia w oponach.Bylem na wolkanizacji góme zalatalem a kontrolka nadal się świeci sprawdzilem ciśnienie w wszystkich kolach i nadal niemoglem wykasowac a ten wolkanizator się niezna na usowaniu takich komonikatow jak weszlem glembiej w komputer widac ikonke cisnienia opony i symbol CC-ID 63. Pomuszcie koledzy . bmw 320d e91 2006rok wersja wloska z nawigacja biznes
Opublikowano

:duh:

1. Przeczytaj instrukcje dolaczona do samochodu, rozwiazesz problem, oraz jednoczesnie podniesiesz narodowa srednia, co do ilosci przeczytanych ksiazek rocznie...

2. Jesli dalej Ci sie nie chce, to ponizej nagralem specjalnie dla Ciebie film.

Pozdro 600.

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
Opublikowano
u mnie też jest inaczej niż na filmie mam navi dużą ale bardzo podobnie jak autor wątku też ma duża navi i nie potrafi zrobić mogę zrobić film
Opublikowano
W podpisie ma navi "biznes".
Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
Opublikowano
wWasnie Ja mam Navi biznes kolega bardzo dobrze to przedzstawil ale umnie niema takiej funkcji jak Ja czytalem to jest bardzo wersja okrojona nawigacji . Tam trzeba wejac z lewej strony gozikiem na dronzkku zmiany swiatel a jezyk to idzie sie domyslec:) prosze jeszcze raz o pomoc pozdrawiam
Opublikowano

Jesli masz nawigacje Business oraz kontroler I-Drive (nie widze mozliwosci, aby go nie bylo) to moja metoda jest jedyna sluszna.

Jesli dalej sobie nie radzisz, to jedz do ASO.

Opublikowano
haha, filmik mistrz i ten kciuk na koniec :) w nawigacji Business jeszcze łatwiej wg mnie trafić na "confirm tyre pressure".
Opublikowano
witam poszlem za rada kolegi z instrukcja z filmiku i szukalem umnie zakladka sie nazywa RPA jest ona tam co sie ustawia goziki w kierownicy . Usunolem blad i jest wszystko ok. Dzieki kolego :D
Opublikowano
CIesze sie, ze moglem pomoc :cool2: