Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie sprawa ma się tak...połowa filtra kabinowego po deszczu jest mokra zawsze.Znalazłem tutaj na forum poradnik pewnego kolegi który pokazuje,że trzeba uszczelkę wymienić po zdjęciu wycieraczek i tej osłony koło wycieraczek.

Dużo osób polecało zakup uszczelki okiennej samo przylepnej w kształcie litery D

tylko sprawa ma się tak jaki rozmiar tej uszczelki D wybrać? bo nie mam możliwości sprawdzenia jaki ma rozmiar obecna a jutro będę w mieście

Opublikowano
Ale w czym masz problem? Utnij to mokre pół filtra i po sprawie. Zostanie Ci tylko pół filtra co prawda, ale zobacz, same kożyści - taniej w zakupie, bo cały filtr wystarczy na dwie wymiany, słabo ci wiało, to będzie wiało mocniej, no i wyeliminujesz kwestię mokrego filtra raz na zawsze. Nic tylko brać i ciąć. Tylko po zastanowieniu się, może jednak poproś o przecięcie kogoś dorosłego - sądząc po tym co piszesz, to lepiej trzymaj się z daleka od noży czy nożyczek - to pewne nieszczęście w twoich rękach.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano

Staszek witaj !

Co jakiś czas ten temat powraca np

viewtopic.php?f=69&t=98900

albo

viewtopic.php?f=15&t=133342

i jeszcze wiele innych.

Ale w czym masz problem?

Carl0s , cierpliwości , tak po ojcowsku ! idzie mu to powoli ale widać że ma pasję i robi postępy.

Powiem Ci że ja pracuję w serwisie co produkt ma gwarancję na całe życie z serwisem w domu klienta i ludziska dzwonią i wymyślają urojone usterki aby im wszystko wymienić na nowe.Teoretycznie powinni zapłacić za nie uzasadniony serwis ale to przeważnie im uchodzi na sucho.Po 15 latach wyrobiła mi sie cierpliwość i prawie zawsze uśmiech na twarzy .

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.