Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy jestem w trakcie poszukiwań do mojej e91 foteli m-pakietowych w skórze razem Zaraz będę! oczkami drzwi...... Fotele manualne ale z grzanien.......

Teraz pytanie za sto punktów :

CZY KTOS COS WIDZIAŁ CZY KTOS COS WIE???????

Na allegro nic ciekawe nie znalazłem

Jestem gotów wydać okolo 2600 złotych

Prosze o odpowiedzi i pozdrawiam

Opublikowano

ja będę miał do sprzedania za jakiś czas (max 2 miesiące) komplet skórzanej tapicerki do e91 (boczki, fotele M-pak, kanapa, tunel środkowy z dzielonym podłokietnikiem)

kolor Terra Dakota, jaśniej mówiąc brązowy kolor w bardzo dobrym stanie, żeby nie powiedzieć, że w idealnym

fotele niestety bez grzania ale czasem warto odpuścić coś kosztem czegoś

więcej info w razie czego na PW :wink:

Opublikowano

Dokładnie to co napisałeś właśnie ostatnio zrobiłem i są już prawie włożone włożone...wszystko działa prawie elegacko pompowanie trzeba podłoczyć i grzanie bo wcześniej tego nie miałem

Kolor Terra Dakota boczki tunel fotele podgrzewane + pompowane 2600

Opublikowano
Witam koledzy jestem w trakcie poszukiwań do mojej e91 foteli m-pakietowych w skórze razem Zaraz będę! oczkami drzwi...... Fotele manualne ale z grzanien.......

Teraz pytanie za sto punktów :

CZY KTOS COS WIDZIAŁ CZY KTOS COS WIE???????

Na allegro nic ciekawe nie znalazłem

Jestem gotów wydać okolo 2600 złotych

Prosze o odpowiedzi i pozdrawiam

Kolego jak dołożysz do tej kwoty którą jesteś w stanie wydać trochę więcej to może skuszę nie na sprzedaż swoich stołków na poczet Performance :D

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Kolego jak dołożysz do tej kwoty którą jesteś w stanie wydać trochę więcej to może skuszę nie na sprzedaż swoich stołków na poczet Performance

Ile dokładnie kolego trzeba by ci dołożyć byś był zadowolony??

Opublikowano
Koledzy dla sprostowania chodzi mi o kompletne wnętrze tj. Fotele przednie kanapa i boczki drzwi

Ppzdrawiam

Napisałem, że sprzedaję kompletne wnętrze tj. fotele, kanapa, boczki i dzielony podłokietnik. Jak chciałbyś zrobić prawie full M-pakiet w środku to mam też M-pakietową kierownicę, gałkę zmiany biegów i dźwignię hamulca ręcznego z mieszkami i ewentualnie listwy ozdobne drewno orzecha :wink:

Opublikowano
Kolego jak dołożysz do tej kwoty którą jesteś w stanie wydać trochę więcej to może skuszę nie na sprzedaż swoich stołków na poczet Performance

Ile dokładnie kolego trzeba by ci dołożyć byś był zadowolony??

Za fotele przednie, ciężko powiedzieć, być może lepiej jak kupisz od kolegi damp21plbe. W razie czego pisz na priv to podam Ci cenę.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D