Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Co sądzicie o tym aucie ??

http://otomoto.pl/bmw-328-2-8-193km-gaz-1999r-okazja-C32746865.html

Dane dla numeru identyfikacyjnego pojazdu: WBAAM51050EZ47748

Opis modelu: 328I

Rynek: Europa

Typ: AM51

E-Code: E46 (4)

Podwozie: Limuzyna

Kierownicy: linki

Liczba drzwi: 4

Silnik: M52/TU - 2,80 l (142kW)

Dysk: Heckantrieb

Skrzynia biegów: manuell

Kolor nadwozia: Cosmosschwarz metalowe ( 303 )

Tapicerka: Stoff Flachgewebe Leinen / antracyt (E4AT)

Data produkcji: 06.02.1999

Montowany w: Ratyzbona

Kod Serienausstattung Wyposażenie standardowe

S305A

Fernbedienung für Zentralverriegelung Pilot do centralnego zamka

S411A

Fensterheber elektrisch vorne / hinten Elektryczne podnośniki szyb, przód / tył

S473A

Armlehne vorne Podłokietnik przedni

S520A

Nebelscheinwerfer Światła przeciwmgielne

S548A

Kilometertacho Kilometrów skalibrowany prędkościomierz

S550A

Bordcomputer Komputer pokładowy

S832A

Akumulatory im Kofferraum Akumulator w bagażniku

Kod Sonderausstattung Wyposażenie opcjonalne

S226A

Sportliche Fahrwerksabstimmung Ustawienia zawieszenia sportowego

S256A

Sport-/MFL-Lenkrad/Geschw.Regelung Sport / MF kierownica / tempomat

S290A

BMW LM Rad Sternspeiche 44 Gwiazdkowy koła ze stopu metali lekkich BMW 44 szprychy

S320A

Entfall Modellschriftzug Usunięta, model napis

S354A

Frontscheibe Grün Grünkeil Zielone szyby, zielony odcień zespół

S415A

Sonnenschutzrollo hinten Słońce ślepe, tylne

S423A

Fussmatten welurowych Dywaniki podłogowe Velours

S431A

Innenspiegel automatisch abblendend Lustro wnętrze z automatycznym ogniowo

S465A

Durchladesystem Obciążenia systemu przez-

S481A

Sportsitz Sportowe siedzenia

S502A

Scheinwerferreinigungsanlage Spryskiwacze reflektorów

S521A

Regensensor Czujnik deszczu

S522A

Xenon-Licht Ksenonowe światła

S534A

Klimaautomatik Automatyczna klimatyzacja

S662A

Radio BMW CD firmy Radio BMW CD firmy

S863A

Händlerverzeichnis Europa Sprzedawca katalog Europa

S879A

Bordliteratur deutsch Literatura na pokładzie pojazdu niemiecki

S915A

Entfall Aussenhautkonservierung Usuń lakier bezbarwny

Przebieg 230k

Edytowane przez ZmeiZlodei
https://moroland.pl/ Sklep z Militariami
Opublikowano

Jedno się nasuwa ... jak odliczyć gaz to ile jest warta ? 10 ? 11 ?

Cóś nie tak. Za 11-12 chodzą dobrze wyposażone 328 ale w e36, być może ta jest ok, nie wiem ale przebiegu się niedopatrzyłem. Może zerowy.

Opublikowano
Ladna328 to wydatek 4-5 tys euro ,opłaty z transportem to 3500-4000 zł gaz kosztuje od 1500-2100 euro .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Najtańsze e46 ktore Kupilem kosztowało 3000 euro oczywiscie z KS serwis i 4 kluczami i musiałem

Wymienić

3 mechanizmy szyb

Uszczelkę pod pokrywa zaworów

Tarcze z przodu

Klocki

Wymienić prźetwornice w xenonem szt1

Wymienić w kolor blotnik bo była dziura na wylot mała ale była

szyber dach przesuwal sie tylko o 30 cm linki szlag trafił

I cos tam jeszcze

Dobrze ze robociznę mam za darmo bo sie na tym znam .

Dlatego jak ktos tu wali ogłoszenie w cenie zakupu to ja wiem co to musiało byc.

Niemcy juz wiedza ze wystarczy trochę pomalować cos i dostaje sie inna cene :cry2: kiedyś sprzedawali jak leci niestety czasy sie zmieniły dlatego polecam rozpoczęcie zakup od sprawdzenia vin czy nie jest to Angol i jaka na historie w aso

Zeby potem sie nie zdziwić ,pózniej dopiero mozna sobie sprawdzać stan auta na oko i balkonu wyjazd na drogę stacja diagnostyczna lub komputer z sprawdzeniem całego stanu auta np u KRYSTAINA w Katowicach koszt niewielki a wiemy co kupujemy,tak sprawdzone auto bedzie nam o wiele łatwiej kiedyś odsprzedać .

Dla wymagających bawaria MOTORS za 500 plus VAT ale nic wiecej niecpowiedza od Krystiana a czasem bywało ze mniej .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Mnie moja sprawdzona na miejscu plus 70 eur za sprawdzenie przez Dekre wyszła w kraju ponad 19 kawałków.Z najsłabszym r6.

I to wszystko na temat cen.Chętnie kupię b.dobre 328 za 3 kawałki eur.

Opublikowano
Mnie moja sprawdzona na miejscu plus 70 eur za sprawdzenie przez Dekre wyszła w kraju ponad 19 kawałków.Z najsłabszym r6.

I to wszystko na temat cen.Chętnie kupię b.dobre 328 za 3 kawałki eur.

Ja tez bym kupil :cool2: miałem ostatnio super wypas rachunek zakupu był na 98 tys Marek niemieckich w 99 roku ! :cool2:

Opublikowano
Nadal to wszystko wyjaśnia co do cen.Jednak ten dział przestał by egzystować gdyby nie było marzycieli.I za ile miałbym sprzedać stare w końcu auto ze zrobionym do parfekcji zawieszeniem i wymienionym wszystkim co trzeba plus tym co uznałem iż lepiej zawczasu?. Za 15 tys.?.Mam w ........................e.
Opublikowano

Jak widać są rózne poglądy, rózne auta, rózne ceny. Ja bardzo dobre 323i e46 rok temu sprzedałem za 13,500zł. Bardzo zadbane, doinwestowane, bogato wyposażone, 2 komplety kół z super oponami, org. przebieg 201 tys km.

Gdy wystawiałem za 16-17 tys zł nie było żadnego zainteresowania. Czasami aby sprzedać auto, nawet dobre auto, trzeba dać niską cenę.

Dlatego ja tego 328i bym nie skreślał. Cen niemieckich i polskich nie ma co porównywac.... auto od prywatnego użytkownika będzie zawsze tansze niz u handlarza, gdyż prywatny nie musi nic zarobić, tylko pogodzić sie ze stratą, mniejszą lub większą.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Rzeczywiscie handlarz, nie wiedziałem o tym. Czujnosc konieczna!!!!
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Dlatego ja tego 328i bym nie skreślał. Cen niemieckich i polskich nie ma co porównywac.... auto od prywatnego użytkownika będzie zawsze tansze niz u handlarza, gdyż prywatny nie musi nic zarobić, tylko pogodzić sie ze stratą, mniejszą lub większą.

Pogodzić sie że strata jak zajeżdzil auto przez 2lata. W kraju lub rozwalił i posklejal do kupy :cool2:

Ja zawsze wole auto sprowadzone niż odkupywanie od drifciarzy pseudo pasjonatów bmw chyba ze auto zadbane i serwisowane ale takie sie sprżedaj po znajomych a nie na allegro ,sprzedałem kiedyś coupe do Krakowa i kolega kupującego odkupił je po 1,5 roku bo tamten przyjechał do mnie po nowsza po lifcie .

Wiem że cuda sie zdarzają ale ja wole Real.

Powtarżam do znudzenia sprawdzać sprawdżac i na koniec sprawdzać jeszcże raz :cool2: