Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Włoska Holenderka :mrgreen:

Jak masz blisko jedź-podzielisz się z Nami spostrzeżeniami o tym handlarzu.

CCC...

Opublikowano
Dzwoniłem wystarczająco zniechęcił stwierdzeniem "nie bity, cały, prosty, nie malowany, lać i jeździć". Cóż..., dzisiaj nie zarobił:) Zauważyłem obdzwaniając handlarzy, że to są w znaczącej większości ludzie o prostych jak budowa cepa umysłach, facet myśli, że dla mnie wydać 20tys. ma się na równi z zakupem pieczywa. Mają jedną i tę samą historię dla wszystkich sprzedawanych przez siebie aut.
Opublikowano

Mnie to rozwala ten tekst PIERWSZY WŁAŚCICIEL :mrgreen: ja mam 70 % aut ktoremaja 3 właściciela bo to normalne ze jak ktos kiedyś dał np 100 tys Marek i ma dalej kasę to nie bedzie jeździł starym bmw :mad2: ludzie ogarnięcie sie ,a moze juz za późno .

A co do ceny i przebiegu :cool2: brać :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Wiadomo, że szanujący się Niemiec nie będzie 10 lat jeździł tym samym autem, ale te frazesy "pierwszy wlasciciel" "bezwypadkowy" "garażowany" itp to jest lep na klientów, tylko i wyłącznie.
Opublikowano
Tak garażowany :cool2: oni nie maja miejsca na garaże w pizd u tych aut stoi na placu przy drodze M 3 to mozna garażowac , a nie stare zwykle bmw ,chyba ze jakaś super coupe 330ci w domku .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.