Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nieprawidłowy link na Otomoto-popraw go:trzeba więcej fotek i danych.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dla mnie sprzedający jest nieuczciwy-widać,że auto jest do poprawek a ten łże,że "auto optycznie w idealnym stanie"-chyba dla ślepego.

Takie "wykwity" na błotniku miało moje E39 i wcale nie było po kolizji.

Numer podwozia WBAAY71080FZ53795

Kod typu AY71

Typ 318I (EUR)

Typoszereg E E46 (4FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik N42

Pojemność skokowa 2.00

Moc 105

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor TOPASBLAU METALLIC (364)

Tapicerka STOFF JACQUARD/ANTHRAZIT (H9AT)

Data prod. 2003-02-24

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S240A LEDERLENKRAD Kierownica skórzana z pod.pow.

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S288A LEICHTMETALLRAEDER Obr. BMW, st. le. spr. krz. 29

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S488A LORDOSENSTUETZE FAHRER/BEIFAHRER Podparcie lędźwi kierowcy i pasażera

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S650A CD-LAUFWERK Odtwarzacz CD

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

P972A COMFORT PAKET Pakiet komfort

P981A COMFORT PLUS PAKET Comfort Plus Paket

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano

Jest to do zrobienia, ale żeby dobrze to zależnie jaki purchel, trzeba wymienić element a jest co wymieniać,

Prosto policzyć jeszcze ile za element lakierowania po cenach rynkowych, nie szopowych, te elementy są do dostania na wszelkich szrotach, bo chińskie zamienniki to padaka.

Piszę jeśli by miało być zrobione dobrze.

No nie za te pieniądze. Mimo wszystko.

Opublikowano
Myślę że poprawki lakiernicze to pikuś. Pare rzeczy zastanawia - np. jest dużo dobrych fotek auta - w tym takze przy otwartych drzwiach... ale nie ma tego jednego najważniejszego zdjęcia. Gdzie byłoby widac uszczelkę drzwi kierowcy w całej jej okazałości. Dziwne że akurat tego zdjecia nie ma. Dziwne? Nie dla kogoś, kto wie, że po tej uszczelce można ocenic (wiadomo że ogólnie, plus-minus) przebieg auta. Przy 200 tys km te uszczelki wyglądają bardzo dobrze. Gdyby w tym egzemplarzu byla taka ładna, to na pewno byśmy mieli ją na foto.
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Ludzie co wy chcecie za18 tys ja pie......

Cieszcie sie ze to wogole pali.

Auto po lifcie za 4 tys euro po opłatach transporcie i z marzą :mad2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Zenek, kupować, jest okazja, kurfa zaczynam sprowadzać zwłoki i z pełną premedytacją jako "osoba prywatna" będę cofał liczniki, robił ładne zdjęcia, dodam odpowiednią cenę i o zbyt nie muszę się martwić. D?laczego nie mam być handlarską k.... skoro jest tak dużo ch... którzy łykają wszystko jak pelikany ryby. Dlaczego mam nie zarabiać, skoro są to tak łatwe pieniądze. Do "łowców okazji" u mnie kupicie to o czym marzycie, najnowsze modele, full wypas, za pól darmo. Ręce i wszystkie inne części opadają.
Opublikowano
Zenek, kupować, jest okazja, kurfa zaczynam sprowadzać zwłoki i z pełną premedytacją jako "osoba prywatna" będę cofał liczniki, robił ładne zdjęcia, dodam odpowiednią cenę i o zbyt nie muszę się martwić. D?laczego nie mam być handlarską k.... skoro jest tak dużo ch... którzy łykają wszystko jak pelikany ryby. Dlaczego mam nie zarabiać, skoro są to tak łatwe pieniądze. Do "łowców okazji" u mnie kupicie to o czym marzycie, najnowsze modele, full wypas, za pól darmo. Ręce i wszystkie inne części opadają.

Masz racje zeby było smiesznie Kupilem ostatnio e46 po lifcie 2003 rok u turasa przejazdem i niedość ze pół auta było do malowania to jeszcze kiedyś miał wypadek i silnik zmarzniety ale dałem za zloma 2000 euro i koledze go odsprzedakem on w 3 tyg zrobił z niego przysłowiowa lalkę :mrgreen: jak to niektórzy wypisują :mad2: i sprzedał auto za parenascue tys zł :mad2: auto poszło w 2 dni :mad2: żadnego serwisu żaden przegląd poprostu oczka sie zaswiecily kupującemu :cool2:

I mam zamowienie na takiego samego trupa tylko musze takie zwłoki znaleźć znowu :duh:

Oczywiscie sprzedaż miała miejsce pod lidlem :cool2:

I to mnie wku....ze trup poszedł w 2dni a ja czekam na normalnego klienta ktory chce auto serwisowane i nie za psiecpieniadze ,grubo sie zastanawiam na zmianie handlowania :roll:

Tylko ze ja lubię kupować dobre auta nie idealne ale dobre te trupy ktore stoją w szwajcari na tych płacach u Arabów to płacz i lamet ,wiesz o których płacach mowie brakuje w środku auta jesze tylko kupy od wielblonda :cool2:

Ludzie schodzą na psy kupując te szroty jeżeli nie było by popytu na trupy to by nikt ich nie sprowadzał.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.