Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jednak są 530 ale w normalnej cenie.

Może pora zmienić nazwę tego działu na "łowcy okazji".

Lub poszukać tutaj http://www.poluje.pl/

Ja proponuje dział NIE DLA IDIOTÓW jak sie MM reklamuje :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

A co za różnica czy nowe kosztuje 400 czy 70 tysi ?

Skoro w tym za 400 to 140 stanowią dodatki a w tym za 70 możesz tylko wybrać kolor tapicerki, czujniki parkowania i klimę auto albo manual ? Praktyka wskazuje, że ten za 400 częściej odwiedzi aso.

Bez sensu podejście.

Opublikowano
Czyli mam rozumieć ze auto które kosztuje 400tys zł nowe, mając 200 tys zaczyna się sypać?

Absolutnie nie, przy 200k km auto nie zaczyna się sypać. Turbo czy wtryski czy dwumas może paść bez problemu nawet przy 80k km.

200k km to taki standard dla aut 3 letnich, które były w leasingu i po prostu firmy je wymieniają na nowe. One są zwykle zadbane bardziej niż te 3 letnie z przebiegiem 100k km, ponieważ są regularnie co 4 miesiące na pełnych przeglądach i wymianach eksploatacyjnych. Ja miałem wiele razy takie auto i szczerze mówiąc zawsze byłem zadowolony. Lepiej zapłacić 4k EUR mniej za auto z większym przebiegiem i podstawowe rzeczy jak w zawieszenie jak np. amortyzatory po prostu wymienić i cieszyć się fajnym autem. A paść tak jak już wcześniej mówiłem może wszystko i przy każdym przebiegu. Młode auto z przebiegiem 200k km to żaden strach, są dalej bezawaryjne.

Dodatkowo jak ktoś przez 5 lat zrobił 80k km to zwyczajnie auto będzie wyglądało gorzej niż ten 3 latek z przebiegiem 200k km.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Czyli jednak są 530 ale w normalnej cenie.

Może pora zmienić nazwę tego działu na "łowcy okazji".

Lub poszukać tutaj http://www.poluje.pl/

Ja proponuje dział NIE DLA IDIOTÓW jak sie MM reklamuje :cool2:

To po co tu wchodzisz? :))

Sprzedam:

- Przednia nakładka M Performance carbon - BMW G30

- Nakładki lusterek M Performance carbon - BMW G30

Info priv.

Opublikowano
A co za różnica czy nowe kosztuje 400 czy 70 tysi ?

Skoro w tym za 400 to 140 stanowią dodatki a w tym za 70 możesz tylko wybrać kolor tapicerki, czujniki parkowania i klimę auto albo manual ? Praktyka wskazuje, że ten za 400 częściej odwiedzi aso.

Bez sensu podejście.

Aaa czyli nie ma różnicy czy kupujesz Bmw czy Skodę... Ok hehe :lol:

Sprzedam:

Info priv.

Opublikowano (edytowane)

Coś NIEPRAWDOPODOBNEGO... Właściciel BMW NIE ŻYJE...

http://petroecho.pl/tragedia-pod-plockiem-brat-smiertelnie-potracil-brata/

W piątek dzwoniliśmy do niego o ten zastaw, w poniedziałek miał jechać do banku po papiery... nie pojedzie...

Edytowane przez kosa69

Sprzedam:

Info priv.

Opublikowano
No to masz pecha, kasa wpłacona pod zastaw, właściciela już nie ma, teraz będziesz bujał się zanim dojdą tych pieniędzy i będą mogli ci wypłacić.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tssssss ....co za faza :)

sfingowany samochód ...i śmierć też pewnie mistyfikacja :)

Ekshumacja ....odkop i zobacz czy w grobie na pewno leży właściciel ....tej zacnej be-emy

Wziął i byś się zastanowił co piszesz, nie żartuj z niczyjej śmierci i tragedii tej rodziny ... :naughty:

Opublikowano
Sprawa jest na faktach, rzeczywiście Łukasz M. nie żyje. Samochód był wystawiony na koncie jego brata chyba.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką