Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak w temacie

Zakupiłem w końcu Szusteczkę w cabrio

instrukcja niestety niemiecka

Tu na forum nie znalazłem po polsku

Poszukałem poszperałem

okazało się że jak wejdziecie na stronę dilera BMW mają akcję :

a konkretnie podacie maila , dacie vin auta bezpłatnie wyślą Wam instrukcję do auta w PDF'ie po polsku :D

Przyznam jestem pod wrażeniem

Mi przysłali ;)

nie wiem czy linki działają :

http://transcom.nazwa.pl/storage/bmw/Instrukcje/BMW/E63_64/BMW_E63_mail.pdf

http://transcom.nazwa.pl/storage/bmw/Instrukcje/BMW/E63_64-1/01402606133_e6364_CIC_0910_pl_0411.pdf

Pozdrawiam

Buszmen

Opublikowano

Wziąłem ac sznycla z Warszawy

Ujeżdżam 2 tygodnie sprawdzam auto

Generalnie zadowolony z wyboru

Cena dobra ale w auto z 5 k chce włożyć , jak zakładałem na początku

Duperele , zderzak przód jest słaby , boczek drzwi kierowcy do wymiany , tarcze , drążek reakcyjny etc.

Jedyna poważna sprawa :

Na rozgrzanym oleju (90-110st) jak zatrzymam sie na 20-30 sek lub dłużej to przegazuje i niebieska chmura dymu

:/praktycznie tylko prawy wydech

Czasem przy odpaleniu żadnymi z dwóch lewo b. slabo

Generalnie na spokojnie obczailem temat na forum i z mechanikiem

Obstawiam gumki zaworowe.

Jak myślisz ?

Nie chce auta zwracać , bo mam taka możliwość , dogadałem sie z poprzednim właścicielem na kasę na naprawę , wiec zostawiam i robię

Przy okazji

Bede miał na sprzedaz felgi Kute Alu 19 ac schnitzer z b. Ladnymi oponam 245 i 275 tył. Te co były na zdjęciu

Za kilka dni wrzuce jakies ogłoszenie do właściwego działu .

Ps.

Komputer chyba zepsuty bo błędów brak ;-)

Ale tez chce z softem cos zdziałać bo Bluetooth na Iphone 5 nie działa , czytałem tez ze mozna odblokować kilka dupereli .

Zakladaliscie moze do swoich led markery do ringów ?

Jak to żyje ?

Sprawdza sie w dzień ?

Nie mowię o tych 3w za 90 zł tylko min 10w za 2 stowki .

Opublikowano

Ps.

Komputer chyba zepsuty bo błędów brak ;-)

Ale tez chce z softem cos zdziałać bo Bluetooth na Iphone 5 nie działa , czytałem tez ze mozna odblokować kilka dupereli .

Zakladaliscie moze do swoich led markery do ringów ?

Jak to żyje ?

Sprawdza sie w dzień ?

Nie mowię o tych 3w za 90 zł tylko min 10w za 2 stowki .

No to życzę powodzenia w reanimacji.

A bluetooth z innym fonem działa normalnie? Tylko ze Srajfonem akurat nie działa? Rozumiem, że muzyki nie odtworzy ale zwykłe funkcje telefonu? Dziwne. A dlaczego z najnowszym BlackBerry działa? Może Srajfona wymień po prostu na jakiegoś normalnego Szajsunga i po sprawie albo moduł jest jakiś trefny?

Odblokować to na prawde duperele można albo własciwie nic istotnego. Nie słuchaj do końca tych bajek co spece od retrofitu (cokolwiek to po polsku ma znaczyć) opowiadają o swoich niesamowitych czarodziejskich mozliwościach.

Żadnych led-markerów - to kupa gówna i setki złotych wypieprzone. Albo zrób porządnie albo odpuść. Poszukaj opisu jak ja to zrobiłem. Koszty prawie żadne, trochę roboty a wygląda i działa a led-markery to kolejna bajka marketingowców. W dzień ich nie zobaczysz a żywotność ledów po 150 zł sztuka też bywa żadna.

Tak ma być:

http://img.webme.com/pic/m/mtechnic/led5.jpg

Opublikowano

A teraz napisz ile ma przejechane ale pytam o realny przebieg .

Gumki zaworowe czyli uszczelniacze do wymiany , olej wciąga , dlatego w bagażniku była nie pełna bańka oleju, koszt tylko 5 tysięcy no chyba że jeszcze pierścienie dojdą .

Powodzenia

Ps. Instrukcja po polsku jest w internecie .