Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano
Opisalem w moim temacie, w skrocie --> warto na 101% :D
Opublikowano
Ja dzisiaj odebrałem samochód po montażu power kit. Jestem pod wrażeniem :D jeśli ktoś się zastanawia to moim zdaniem naprawdę warto i polecammm :D banan gwarantowany po odbiorze :D!!!
Opublikowano
Miało być od 9:30 do 15. O 15 telefon, że trwa trzecie kodowanie i jeszcze intercooler więc odbiór jutro rano. Zobaczymy ;-)
Opublikowano

Zastępcze X3 mi sie rozkraczylo :)

Drzwi nie chca sie zamknąć i samochod nie jedzie. Stoi sobie na drodze i mruga awaryjnymi. 5 tysięcy przebiegu :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W rzeczy samej! :)

Mogłem go zostawić pod chata ale nie - zachciało mi sie wprowadzać na parking podziemny ;)

• Moderatorzy
Opublikowano
Haha widze ze procedura ta sama co u mnie, tez przeciagnelo sie na drugi dzien przez kodowanie. Tylko ja dostalem x1 i sie nie zepsulo :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A weźcie z tymi drzwiami ;)

W końcu sam naprawiłem i odwołałem lawetę :duh:

Wrażenia? Hmm.. Trochę jakby inne auto :D

Akustycznie chyba niewiele ale delikatnie na plus. Spalanie ciężko stwierdzić bo jak jechałem do Gdyni (autostrada, na blacie 160) to spalił mi 6,5. Jak wracałem to eko na 120 km i wyszło 5 litrów. Nie wiem ile było wcześniej ;-)

A wyprzedzanie? Jest duża różnica. Naprawdę. Przy starcie niewielka o ile w ogóle. Nie miałem okazji jeszcze tego dokładnie przetestować (jazda autostradowa) ale pierwsze wrażenie na plus.

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no w Twoim wnioskuję,że nie ;) pytałem,bo np.w e90 2.0d (177KM) przy power kicie zmieniają też konwerter skrzyni biegów na mocniejszy.w F-ce najwyraźniej nie ma takiej potrzeby.
Opublikowano
no w Twoim wnioskuję,że nie ;) pytałem,bo np.w e90 2.0d (177KM) przy power kicie zmieniają też konwerter skrzyni biegów na mocniejszy.w F-ce najwyraźniej nie ma takiej potrzeby.

W E90 184 K M tez nie. Fabrycznie jest juz mocniejszy.

SPRZEDAM swoje E87 123d - szczegóły na PW

Jak dbać o BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=262051 . Awaryjność silników: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=221978

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Słuchajcie namawiają mnie w serwisie na SprintBooster za 'jedyne' 1200 zł z montażem. Ktoś to ma? Jakieś opinie, uwagi? Warto czy totalna ściema? Podobno wszyscy klienci zadowoleni bo start jest dużo szybszy.
  • 1 miesiąc temu...