Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bo jedni lubią automat a inni nie .

Skoro to kwestia gustu, to po co piszesz "szkoda"? Jeżeli nie lubiłbym manuala to mam pod każdym ogłoszeniem pisać "szkoda, że to manual, nie bierz" ?

Opublikowano

E39 tylko w automacie chyba że chće ktos palić gumę ale zadbane auta drogie kupują starsi ludzie którym sie juz znudziło wajchowanie lewarkiem.

Młody kupi manual bo chće lanssssssss :mrgreen:

Manula do e46 ale nie do e39 czy e60

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Tu się z Tobą nie zgodzę, sam mam manuala w 520i e39 i wierz mi, że to auto nie jest do palenia gumy :mrgreen:
Opublikowano
Bo 520 to len nie ma kopa jak 528 :mrgreen: dlatego nic nie palisz :mrgreen:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Właśnie to miałem na myśli :wink: ale to auto w sumie dla żony kupiłem, więc jest ok :wink:

Ale suma sumarum nawet kupując (dla siebie) 540i wziąłbym tylko i wyłącznie manual, jak zresztą każdy inny samochód :D

Opublikowano
E39 tylko w automacie chyba że chće ktos palić gumę ale zadbane auta drogie kupują starsi ludzie którym sie juz znudziło wajchowanie lewarkiem.

Młody kupi manual bo chće lanssssssss :mrgreen:

Manula do e46 ale nie do e39 czy e60

Gusta i guściki, subiektywna opinia.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeden lubi córki drugi teściowe
A inny i córki i teściowe :mrgreen: :twisted:

A dobry zięć córkę raz a teściową pięć :norty:

Opublikowano
Mysle że takie dokumenty nie powinny sie tu pojawiać ,chyba ze sie mylę ?