Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ależ nie, myślę że to rozcięcie tapicerki drzwi to przy wsiadaniu kierowca zahaczył nitami spodni od levi's 501 :mrgreen: lewy przedni reflektor który jest z auta przedliftowego też jakoś sam się tam znalazł. Aż tak Cię te fotele ze skórką pochłonęły że rozważasz kupienie takiego ścierwa ? :nienie:
Opublikowano
lepiej kupić zrobione ścierwo i nie wiedzieć co było w aucie robione, jeżeli chodzi o blacharkę to uszkodzenia są kosmetyczne tym bardziej jak na francuza, lampa faktycznie założona z przed lifta, ale mnie to nie martwi,
Opublikowano
lepiej kupić zrobione ścierwo i nie wiedzieć co było w aucie robione, jeżeli chodzi o blacharkę to uszkodzenia są kosmetyczne tym bardziej jak na francuza, lampa faktycznie założona z przed lifta, ale mnie to nie martwi,

No to skoro wiesz lepiej, to po co pytasz??

Bez urazy ale dla mnie każdy wrzucający tu do oceny auto uszkodzone wystawiane przez polskiego handlarza jest zwykłym idiotą.

Chcesz naprawiać takie coś - to znaczy, że się znasz. A jak się znasz to wsiadasz w auto i na żywo oceniasz rozległość uszkodzeń i kalkulujesz koszty - a nie pytasz na forum

Nie znasz się - to siedzisz w domu oglądasz zdjęcia, napalasz się - a jak kupisz to wyjdzie drożej niż cena rynkowa.

I wierz mi, że to auto zanim trafiło na otomoto oglądało już dwudziestu handlarzy umiejących "coś ugrać na aucie" i skoro tego nie kupili to czeka właśnie na Ciebie

Opublikowano

Ja mysle ze jeżeli jest z autem wszystko ok to sie takie cos naprawia i sprzedaje :cool2:

Po drugie znowu Francja :mrgreen:

Uszkodzone z FRANCJI :duh: to tak jak na imprezie zjeść tatara z jajkiem i zatruć sie włosnica i salmonellą :mrgreen:

Sorry ale nie mogłem sie powstrzymać :mrgreen:

A dodam jeszcze cos uszkodzone auta kupują w90% na otomoto handlarze którzy chcą na tym zarobić :cool2:

Kiedyś miałem a3 nowe uszkodzone z tyły wystawiłem i miałem non stop telefony od handlarzy którzy dawali mi mniej o 30-40% ceny i mówili ze to bardzo poważne uszkodzenie :mad2: wk......sie wymieniłem tylny pas i zderzak i klapę auto kupil normalny człowiek za normalna klasę sprawdził auto w serwisie noma2 Katowice i wiedział co było robione .

Dlatego ktos tu mądrze napisał ze po auto uszkodzone jedzie ten co sie zna :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Kolego jeżeli nie odróżniasz rozcięcia tapicerki od wywalonej poduchy to naprawdę daj sobie spokój z kupnem uszkodzonego auta. Zresztą zdjęcia porobione tak żeby wszystko ukryć więc na żywo będzie znacznie gorzej. Bronx dobrze ci radzi. Jeżeli auto miałoby tylko takie kosmetyczne uszkodzenia to już by go nie było.

Ależ nie, myślę że to rozcięcie tapicerki drzwi to przy wsiadaniu kierowca zahaczył nitami spodni od levi's 501 :nienie:

A poduszkę w kierownicy ktoś zahaczył zębami :mrgreen: