Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gościu mówie ci że masz jeża do wymiany a ty robisz problemy.

Kiedyś ci mówiłem jak naładować aku to sto tysięcy pytań tak jak byś remont silnika robił. Ogarnij się.

Nie żartowałem że łzy lecą. Nawiew w bmw jest tak wydajny, że nie ma opcji by jechał z nawiewem skierowanym na twarz i dać nadmuch na twarz bo to by było ogromnie kłopotliwe dla kierowcy. Wieje wtedy bardzo mocno.

Jak zdadasz jeszcze znowu jakieś pytanie to chyba masz coś nie tak z głową bo wszyscy ci już wszystko wytłumaczyli.

Tobie nawet ładowanie akumulatora sprawiało wielką trudność i zadawałeś tyle pytań jak byś sobie z ludzi jaja robił. A może tak jest... Traktujesz innych nie poważne to inni się odwdzięczą. Piszesz z kilku profili a i tak cię rozpoznali czyli coś w tym jest...

Opublikowano

dobra czyli kumam,że to wina jeża...

bo pomimo,że np klima''śnieżynka'' nie jest uruchomiona a nawiew ręczny na twarz na maximum to powinno bardzo też lecieć powietrze??

Opublikowano

Staszek witaj !

Wiesz co ? W tym dziale już zmęczyłeś chłopaków , ale w innych działach ( modelach BMW) Cię jeszcze nie znają a tam klima działa podobnie jak tu w E46. Dopuki im się nie znudzisz to Ci sporo odpowiedzą.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
dobra czyli kumam,że to wina jeża...

bo pomimo,że np klima''śnieżynka'' nie jest uruchomiona a nawiew ręczny na twarz na maximum to powinno bardzo też lecieć powietrze??

Ty jesteś normalny czy nie? piszesz żę kumasz i znowu się pytasz.. Wymień jeża i już pytań nie zadawaj. Zanim dojdzie do kupna i założenia to i tak zadasz kupe pytań na kilka str.

Opublikowano
staszek nadaje (między innymi) juz z nowego konta wilk17333 :D

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Pytasz o dziwne rzeczy, bo odpowiedź na nie może być względna, nikt nie ma z niczym porównania, tylko to mogą być domysły " na oko " oko jak może tobie wiać. Zależy czy masz wszystkie 4 kratki otworzone, czy tylko jedną. Temperatura jaka ustawiłeś na kółeczku nie ma nic do siły nawiewu. Powiem Ci tak, jeśli zamkniesz 3 kratki i otworzysz jedną, włączysz nawiew tylko na twarz i na full ustawisz na panelu to kobiecie siedzącej obok na miejscu pasażera nawiew powinien pomiatać włosami do tyłu ; ) Jak czuje średni wiatr to masz coś nie tak
Opublikowano
milan00 - podaj jeszcze długosc włosów kobiety ;) aby nie było niedomówień :twisted:

Opublikowano
A mi się wydaje że jeż może być sprawny jako jedyna rzecz w tym aucie. Na rozgrzanym aucie przy jakiejś normalnej temperaturze nawiewu i pokrętle pomiędzy niebieskim a czerwonym (nie ruszaj go najlepiej już, bo znowu będą pytania na forum) zmniejsz nawiew na minimum, potem minimalnie mocniej, potem znowu aż do maxa. Słuchaj dmuchawy jeżeli za każdym razem obroty się zwiększają i nie falują i jeśli nie rozładowuje ci aku to zostaw jeża. Przy takiej samej sile nawiewu w zależności od wszystkich innych ustawień i temperatur może dmuchać z różną siłą. Jeśli jeż jest uszkodzony to w końcu padnie i nie będzie wiało w ogóle to będzie wiadomo że do wymiany. I tak, wtedy kup takiego samego jak masz a nie innego który nie będzie pasować. Działa? To nie ruszaj, zajmij się resztą tej padliny którą kupiłeś. Nie wiem Staszek jak masz w sobie urok, że pomimo całej beki i rad o zabetonowaniu silnika, spaleniu auta itd ludzie ci dalej pomagają :mrgreen:
Opublikowano
milan00 - podaj jeszcze długosc włosów kobiety ;) aby nie było niedomówień :twisted:

Włosy minimum do ramion i koniecznie blond, bo ciemnych może nie być widać, jeśli masz ciemną podsufitkę :D

Opublikowano
Bzdety gadacie,jeśli owa długowłosa nie myła fryzury długo to ciężar molekuł brudu nie pozwoli na efekt rozwianych włosów.I wówczas można się zasugerować że klima słabo funkcjonuje.
Opublikowano

no nic kupię tego jeża bo nie wytrzymam

przynajmniej będzie pewności,że nowy tak samo bd wiał to kij i tak ten by padł w nie długim czasie

tylko,że ja mam otwarte wszystkie kratki i może dla tego słabiej wieje?

dodam,że przy zwiększaniu obrotów nic nie faluje i wiatrak zwiększa obroty ale do połowy mocy leci lekkie powietrze a dopiero na full to leci w miarę takie

Opublikowano

gdybys byl Stachu w lubelskim to zapraszam do siebie, za free sprawdze wszystko co tylko chcesz, porownasz wszystko z moja :) pokrecisz kratkami itp i jeszce krate browca wypijemy

jak nie masz pilniejszych wydatkow i masz nadmiar kasy to kup tego jeza no ale....

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
masz nadmiar kasy to kup tego jeza no ale....

większość osób by pewnie, zaczeła szukać przyczyny, a nie naprawiać coś co może okazać się sprawne :wink: nie lepiej podjechać na szrot i wymontować z rozbitej jakiejś ? Ja wymieniłem jeża, na inny - starszy model niż u mnie i wszystko działa, a jak nie to wykręć od kogoś na chwilę kto ma e46 ( przynajmniej ja bym tak zrobił niż od razu coś kupować ) :duh:

Opublikowano
sprawdziłem dzisiaj...po wymontowaniu filtra powietrza wieje dość mocno... po jego zamontowaniu już nie tak mocno a filter wydaje się czysty czemu tak?
Opublikowano
gdybys byl Stachu w lubelskim to zapraszam do siebie, za free sprawdze wszystko co tylko chcesz, porownasz wszystko z moja :) pokrecisz kratkami itp i jeszce krate browca wypijemy

jak nie masz pilniejszych wydatkow i masz nadmiar kasy to kup tego jeza no ale....

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Jesteś z lubelskiego? Jakie miasto?

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN

Opublikowano

Na pw kolego szkoda temat zasmiecac.

Wysyłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2