Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuje mnie przyciemnienie przednich szyb.

Tylne mam lekko przyciemnione, przednie chcialbym tylko odrobinke, tak dla ancentu.

W Polsce wiadomo jak jest z przyciemnianiem przednich szyb.

Orientuje sie ktos, jak jest w przypadku Belgii?

F30 330i, 252 hp, xDrive, 2017
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Przednie mają mieć 70 przepuszczalności, seryjnie szyba jest ściemniona o jakies 15-30 takze nic nie mozna zgodnie z prawem. Ale niezgodnie, mozna wszystko:)
Opublikowano
Przednie mają mieć 70 przepuszczalności, seryjnie szyba jest ściemniona o jakies 15-30 takze nic nie mozna zgodnie z prawem. Ale niezgodnie, mozna wszystko:)
Opublikowano

Przodu nie można wcale przyciemniać. Przyciemnisz, pierwsza kontrola z upartym policjantem i będziesz zrywał folię z przednich szyb. Ja przyciemniłem przód i to dosyć mocno, od maja jeżdżę i póki co nie kazali mi zrywać (odpukać w niemalowane) Zresztą ja juz trzecie auto przyciemniałem i nigdy nie trafiłem na żadnego uparciucha na szczęście. Może akurat będziesz miał szczeście i przez długie lata nie będziesz zrywał, ale mój kolega zrywał po 3 miesiącach.

Nie wiem też jak jest z przeglądem, mogą chyba nie przepuścić.

Życie jest zbyt krótkie, żeby umierać w BMW. Nie jeździj szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać!!!