Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
w zasadzie to chyba wolę, że ktoś już wymienił turbo i dwumase niz sprzedaje i za miesiac ja mialbym wymieniac :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
lepiej dopytaj czy rozrząd był na akcji serwisowej.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Albo jakaś memeja jeździła tym autem, abo przebieg dużo większy, w tym silniku bez przyczyny sprężarki nie padały.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Jak dla mnie to troche dziwne,maly przebieg a tu juz dwumasa wymieniana, sprezarka wymieniana.

Bardzo słuszna uwaga. Na takich tekstach też się trzeba uczyć ocen samochodów "na odległość" To wtopa sprzedającego, nie myślą logicznie tylko wypisują nie raz niestworzone rzeczy.

Opublikowano
w zasadzie to chyba wolę, że ktoś już wymienił turbo i dwumase niz sprzedaje i za miesiac ja mialbym wymieniac :)

Jeżeli ma rachunki na to to ok ale mysle ze wsadzil używki .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
lepiej dopytaj czy rozrząd był na akcji serwisowej.

że niby na czym ?? :oops:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak się zastanawiam, co ten gostek musiał wyprawiać z tym autem, że przy przebiegu 122tys km musiał "robić" takie naprawy :mad2:

Szukasz dziury w całym, pojechał do aso na wymianę oleju, stwierdzili małe zapocenie przy turbinie i kazali wymienić co właściciel grzecznie uczynił :) sie dziwicie a to całe ASO przecież...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

że niby na czym ?? :oops:

że niby z rozrządem chyba :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
o jakiej akcji piszesz? bo takowej nie było ...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no coś Ty nie wiedziałem :norty: ale nadal nie widze gdzie tu jest o akcji serwisowej aso ?? :norty:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

na gwarancji wymieniali, teraz to już ręka w nocniku.

jedne były inne nie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ale trudno nazwać to akcją ... jakby zrobili akcje to firma bmw przestalaby istnieć :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

dobra Kubica, chodziło mi o to czy w papierach jest wymiana na poprawiony czy nie.

reszta nie ma znaczenia w moich wypocinach.

Opublikowano
I jeszcze co roku klocki hamulcowe przod wymienial, hmmm, ciekawe. To w e60 klocki starczaja na niecale 30k km?

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W klocki mozna uwierzyć akurat :) ponieważ jazda raczej po miescie od swiatel do swiatel ...
Opublikowano
W klocki mozna uwierzyć akurat :) ponieważ jazda raczej po miescie od swiatel do swiatel ...

Bez przesady sam jeżdżę po mieście i nie wymieniam klocków co 30 tyś. Bardziej niepokojąca jest wymiana EGR co jakiś czas. Może miało to związek z tą wymienioną wiązką silnika a może nie... ?

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
Bardzo felerny egzemplarz (ten zawór, wiązka, sprzęgło), ale według mnie ktoś bardzo kiepsko tym autem jeździł, te tarcze, klocki, sprzęgło. Szukaj lepiej dalej, szkoda nerwów i kasy.