Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy-przyznam szczerze mam głupie pytanie.Czy da radę bez-problemowo sedanem e46 przewieźć z tyłu troje dorosłych osób?A mam taką sytuację,że wyjątkowo tyle osób muszę przewieźć.
Opublikowano

To ich posadź i spytaj czy im wygodnie.

Dorośli a dorośli.

Sznury postury Czubaszek pewnie wejdą, ale normalni raczej będą patrzeć z politowaniem zza fotela.

Opublikowano
Da się, jechałem nie raz krótszy odcinek - do przyjemności to nie należy.
Opublikowano
Wiem, że się da :) Żartowałem :mrgreen: To chyba normalne, że się da! A komfort jazdy pasażerów to już inna historia.
Opublikowano

Ja są normalnej, bądź większej postury i chcesz ich zabrać w dalszą trasę, to mogą przestać Ciebie lubić. :mrgreen:

O komentarzach odnośnie wielkości wnętrza E46 nie wspomnę.

Opublikowano
Według mnie E46 ma całkiem obszerne wnętrze jak na tej wielkości auto. Kolega ma konkurenta lexusa is200 I i jest tam znacznie mniej miejsca z przodu jak i z tyłu.
Opublikowano
Niestety tak jak koledzy powyżej pisali - dorosła osoba siedząca w środku niestety nie będzie podróżować w komfortowych warunkach. Tunel środkowy jest bardzo wysoki i dosyć szeroki co w połączeniu z wyprofilowaniem kanapy daje definitywnie niewygodną pozycję. Jeżeli są to szczupłe małe osóbki można od biedy nawet gdzieś dalej jechać, ale dla dorosłych może to być męka.
Opublikowano

z mojego doświadczenia wychodzi, że dwóch, to jeszcze ok, ale trzy osoby wygodnie w dłuższą trasę nie pojadą.

Chociaż kiedyś na turniej rycerski zapakowaliśmy się w pięć osób ze sprzętem na trzech walczących, a walczący to przecinki nie są.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
To była wycieczka na ok 200 km w jedną stronę-na całe szczęście jedna osoba się wykruszyła i pojechaliśmy bez problemu w czwórkę...później zrobiłem mały test ze znajomymi-jak to by faktycznie było gdyby trzeba było jechać w piątke-no i co się okazało?Trójka z tyłu wejdzie ale najgorszemu wrogowi nie życzyłbym siedzieć po środku,szczególnie na dłuższej trasie-ciasnota straszna.No ale jeśli ktoś chce jeździć w więcej osób to kupuje większe auto-ja najczęściej jeżdżę sam albo we dwie osoby :) Dzięki za odezw Koledzy :)