Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też ja obserwuję Radom nie zachęca, ale znowu PL salon i być może historia auta. Nie obejrzysz nic sie nie dowiesz dlatego trzeba jechac i obejrzeć. Ja osobiście nic podejrzanego nie widzę co do tego auta. Chętnie sam bym je wciągnał ale jeszcze poczekam. Stała 49 000 potem 46 000 a teraz 44 900, pewnie zero zainteresowania:)

Ale wg mnie warto jechać.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli jest rzeczywiście jak pisze sprzedający to w serwisie BMW są odnotowane przeglądy.

Ja mogę przepłacić za auto,ale wtedy gdy mam pewność o jego historii i przebiegu.

Jedź,zobacz.

Jeszcze rozkoduj sam VIN : http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=19&t=127871&start=12045

Opublikowano

To auto z prywatnych rąk, więc większa szansa na lepsiejszy stan, ale ja bym również przeczekał trochę bo za takie pieniądze szybko kupca nie znajdzie, co nie znaczy, że samochód nie jest tyle wart.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bardzo ciekawa oferta :cool2: cena absolutnie nie jest wysoka :!:
Opublikowano
To auto z prywatnych rąk, więc większa szansa na lepsiejszy stan, ale ja bym również przeczekał trochę bo za takie pieniądze szybko kupca nie znajdzie, co nie znaczy, że samochód nie jest tyle wart.

Pzdr

Samochód jest dokladnie tyle wart ile jest chętny za niego zapłacić rynek. Ani mniej ani więcej.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cześć,

Dziś dzwoniłem, auto sprzedane.

/g.

Jakoś mnie to nie zdziwiło :wink: