Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tak 37 to jest na pewno jakiś wał. Właśnie o to chodzi, aby takich gości sprawdzać, wskazywać takie rzeczy.

Ja osobiście bardzo mało jeżdżę, ale te 15-20 tyś robię w roku.

Tak, że od razu głupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Numer podwozia WBAVA71030PR90477

Kod typu VA71

Typ 320I OL (EUR)

Typoszereg E E90 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik N46

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor SPARKLING GRAPHITE METALLIC (A22)

Tapicerka STOFF FLUID/ANTHRAZIT (ALAT)

Data prod. 2005-06-01

Wyposażenie

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selekcja COP ważnych pojazdów

S2BFA LM RAEDER DOPPELSPEICHE 154 Obr. BMW, st. le. podw. spr. 154

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S465A DURCHLADESYSTEM System załadunku

S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control z tyłu (PDC)

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S8SBA LAENDERSPEZ. TELEMATIKFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Aktywacja syst. telem. char. dla kraju

S8SPA COP STEUERUNG Sterowanie COP

Wyposażenie seryjne

Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK)

S4AGA INTERIEURLEISTEN TITAN MATT Listwy wewnętrzne tytanowe matowe

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Troszkę za bardzo podjechane śrubki zegarów :norty: nerwowo było :mrgreen:

Opublikowano
Jesli faktycznie komus udało sie kupic autko z takim przebiegiem to nie sprzedawal by go po pol roku uzytkowania i nie za taka cene !!! Wiem ze niezbyt dobrze wyposazone ale przebieg podbil by mocno $$$.
Opublikowano

Plastikowa kierownica i ta biegałka to jakaś maskara w e90 :duh:

Auto ma zmienioną deskę rozdzielczą, więc pewnie trafiła do Polski z wywalonymi workami.

Przebiegu nie komentuje, bo wszystko jest możliwe - a tego auta w salonie nie zamówił na pewno ktoś, kto dużo jeździ

• Członkowie klubu
Opublikowano

Koledzy troszke spokojniej i rozwazniej, podejrzane oczywiscie i wszystko trzeba sprawdzic. Ja kupilem 10 lat temu 3letnie renault laguna z przebiegiem 15kkm z polskiego salonu bo wlascicielem byl kierowca tira i jezdzil w weekendy takze wszystko mozliwe.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Ty mówisz o skrajnych przypadkach, które czasami się zdarzają. Patrząc na temat globalnie, nie masz racji. 99% wrzucanych tu aut do oceny, to ostatni sort.
Opublikowano
Nie porownuj jakiegoś pasciRskiego reno do bmw ,mondeo titanium version z 2010 roku możesz mieć w cenie e46 330i coupe po lifcie. ,bmw trzymają cenę jak sa zadbane żaden idiota nie sprzeda tanio dobrego bmw.
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Zenek, nie ważne czy Renault czy BMW, ważne, że można znaleźć auto w dobrym stanie. A druga sprawa to zapłaciłem za nie więcej niż ten szrot co stał na allegro. Chodzi o zasade i ona jest niezmienna niezależnie od marki: dobre auta kosztują więcej i trzeba się uzbroić w cierpliwość.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Hmm oglądałem osobiście to auto, robi duże wrażenie karoseria zadbana środek czysciutki nie ma się do czego przyczepić. Sprzedający nie ukrywał ze auto sprowadzone rozbite, przedstawił historię choroby. Poduchy jak ktoś mówił wcześniej wystrzelone, wstawione nowe i zmieniona kierownica, ogólnie nic nie puka nie stuka, tylko męczy mnie ten przebieg, czy na stacji diagnostycznej po podłączeniu do kompa będą w stanie zweryfikować autentyczność ?
Opublikowano
Hmm oglądałem osobiście to auto, robi duże wrażenie karoseria zadbana środek czysciutki nie ma się do czego przyczepić. Sprzedający nie ukrywał ze auto sprowadzone rozbite, przedstawił historię choroby. Poduchy jak ktoś mówił wcześniej wystrzelone, wstawione nowe i zmieniona kierownica, ogólnie nic nie puka nie stuka, tylko męczy mnie ten przebieg, czy na stacji diagnostycznej po podłączeniu do kompa będą w stanie zweryfikować autentyczność ?

Dzwon i worki wystrzelone ale w opisie twardo "bezwypadkowy" :duh:

Kierownica nie jest zmieniona - bo właśnie z taką wyjechał z fabryki.

Wrzuć tu zdjęcia tych uszkodzeń

Całkowity golas po dzwonie - a Ty się zastanawiasz? Kupisz i się ożenisz z tym autem, a żeby się go pozbyć bez jakiejś ogromnej straty, będziesz go musiał dobrze ubezpieczyć i zrzucić ze skarpy. Bo raczej nikt tego od Ciebie nie odkupi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tylko męczy mnie ten przebieg, czy na stacji diagnostycznej po podłączeniu do kompa będą w stanie zweryfikować autentyczność ?

Jeśli sprzedający pozwoli podłączyć auto pod komputer to trzeba posprawdzać we wszystkich modułach błędy-czy takowe są,bo mogły być usunięte.Przy jakimś błędzie będzie wyświetlony przebieg auta przy którym błąd się pojawił.

Ja na Twoim miejscu dałbym sobie siana z tym autem :nienie:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

, tylko męczy mnie ten przebieg, czy na stacji diagnostycznej po podłączeniu do kompa będą w stanie zweryfikować autentyczność ?

Skan dowodu rej. i do serwisu wszystko ci wyspiewaja co kiedy gdzie.

Opublikowano
wczoraj orientowałem się co do cen tych pojazdów, u zaprzyjaznionego agenta firmy ubezpieczeniowej cena katalogowa tego auta dokladnie z tym wyposazeniem to 26 600 czy czasami 33k to nie przesadzona suma ?
Opublikowano
wczoraj orientowałem się co do cen tych pojazdów, u zaprzyjaznionego agenta firmy ubezpieczeniowej cena katalogowa tego auta dokladnie z tym wyposazeniem to 26 600 czy czasami 33k to nie przesadzona suma ?

To kup za 26. U agenta to nawet e90 z 2010 będzie warte 40 tysięcy.

Opublikowano

Auto u agenta i to nie byle jakiego wycenione na 55 tys sprzedane po miesiącu za 80 co ty na to ?

Normalne 8 letnie bmw :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.