Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No bo już mi się płakać chce jak co chwilę widzę wpisy, że wszystkie e46 poniżej 30 tysięcy to złomy. Sam ostatnio szukałem e46, szukałem i szukałem, aż w końcu znalazłem samochód bezwypadkowy, serwisowany w de, od roku w polsce, kupiony 40km od domu za cenę taką, że jakbym wstawił to ogłoszenie do oceny to bym został wyśmiany, co prawda muszę dołożyć trochę kasy, ale wiedziałem o tym i są to bardziej pierdoły niż coś poważnego. Myślisz kolego, że ja bym nie chciał by moje e46 czy e39 było warte tyle ile te samochody stoją w de? Jasne, żebym chciał, ale to jest niemożliwe, bo nikt przy zdrowych zmysłach mi tyle za auto nie zapłaci. Wiele osób wypisuje tutaj wiele głupot i może się ze mną część nie zgodzić, ale taka jest prawda. Według Was kupienie takiego dobrego e46 w dwulitrowym dieslu to wydatek od 25 Tysięcy w górę, ale to jest bzdura i jak ktoś ma pojęcie, czas, cierpliwość to znajdzie coś w normalnych pieniądzach - chyba, że ma wymagania z kosmosu i oczekuje, że auto będzie w lepszym stanie niż było 10 lat temu. Każdy by chciał kosmiczne pieniądze za swój samochód, też bym chciał, ale obserwuję nawet niektóre auta forumowe, które wystawiane są na sprzedaż (podkreślam ładne auta) i dochodzi do tego, że ktoś chce sprzedać samochód za cenę rynkową allegrową, czyli taką za którą tu na forum większość użytowników jest wyśmiewana (ja nie mówię, żeby kupić od handlarza e60 za 30 tysi czy e90 za 28, tylko ceny bardziej normalne) Taka jest niestety smutna prawda i wiele osób wie jak czasami trudno sprzedać bardzo dobry samochód, nawet za normalną cenę, bo przebieg nie jest poniżej 200 tysięcy.

Fruit, nie mówiłem o tym samochodzie. Zobacz do czego się odniosłem w swoim 1. komentarzu - do poliftowej benzyny w m-paku, której szuka założyciel tematu. Jeszcze raz podkreślam - nie wiem, czy ta cena jest adekwatna do 2-litrowego diesla, bo nigdy dieslami się nie interesowałem.

Mój błąd, zwracam honor :P

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
znajdźcie mi dzisiaj w Niemczech taką niekombinowaną z tym wyposażeniem z książką od prywatnego właściciela to jutro pojadę.

nie licząc już kosztów i zarobku handlarza :norty:

Stawiam 10l Heinekena że nie znajdą :mrgreen: chociaż, zaraz, zaraz, tutaj nowy forumowicz proponuje ładnego full'a viewtopic.php?f=5&t=242512 :cry2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

:mrgreen:

masz nosa do okazji.

lepszy ten sznycel m-power m-pakiet turbo niż jakiś zwykły m-pakiet z tego ogłoszenia.

a do tego z małym przebiegiem i kultowym bezobsługowym dieslem na pompie vp który pali przy ostrej jeździe 4-5l/100km :norty:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
znajdźcie mi dzisiaj w Niemczech taką niekombinowaną z tym wyposażeniem z książką od prywatnego właściciela to jutro pojadę.

Stawiam 10l Heinekena że nie znajdą :mrgreen: chociaż, zaraz, zaraz, tutaj nowy forumowicz proponuje ładnego full'a viewtopic.php?f=5&t=242512 :cry2:

to coś nie ma żadnego elementu oryginalnego chyba, dawno nie widzialem tak ch..owo pomaowanego auta

• Członkowie klubu
Opublikowano

to coś nie ma żadnego elementu oryginalnego chyba, dawno nie widzialem tak ch..owo pomaowanego auta

Lepiej bym tego nie ujal ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
To ile według Cb edek powinna kosztować taka bunia?

Szukasz najdroższej wersji niewiem jaki silnik ale możesz kupic tanio zloma lub drogo dobra sztukę .

Jaki silnik i coupe czy sedan ?

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
To ile według Cb edek powinna kosztować taka bunia?

Szukasz najdroższej wersji niewiem jaki silnik ale możesz kupic tanio zloma lub drogo dobra sztukę .

Jaki silnik i coupe czy sedan ?

Szukam głownie sedana na 6 cylindrach najlepiej 2.5 192KM. W chwili obecnej jestem wstanie wydać 27tys i myślę, że w cale nie jest to jakaś mała kwota jeśli chodzi o taką bunie.

Opublikowano

Spokojnie kupisz za ta kasę auto przed liftem chyba ze ty chcesz po lifcie ?

Tylko czy nie lepiej 330i ?

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Ja bede miał 325 z 2002 roku ale dopiero ja odbiore w połowie kwietnia przebieg 230 tys cena z opłatami napewno ci sie spodoba :mrgreen:
Opublikowano
Zdjecia bede miał jak przywiozę auto kupuje większość aut na telefon znam tylko cześć wyposażenia i kolor i przebieg :cool2:
Opublikowano
Ja bede miał 325 z 2002 roku ale dopiero ja odbiore w połowie kwietnia przebieg 230 tys cena z opłatami napewno ci sie spodoba :mrgreen:
Zdjecia bede miał jak przywiozę auto kupuje większość aut na telefon znam tylko cześć wyposażenia i kolor i przebieg :cool2:

Od razu napisałeś , że od razu się mu spodoba, a póżniej napisałeś, że przez telefon kupujesz auta. To skąd wiesz, że na pewno się mu spodoba jeżeli sam nie widziałeś? Chyba, nie chodziło Ci o to, ze mu cena się spodoba bo chłop szuka auta a nie ceny. Nie szukam kłotni tylko warto pomyśleć co się napisze.. Może w połowie kwietnia lakiernik odda bo uszkodzony to i akcyza mniejsza stąd opłacony bo po naprawie rzeczoznawca nic nie zrobi:)

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

mylisz że to ten Zenka? :norty:

ciekawe ile na miejscu licznik skrańcowali.

ale dobre picowanie, kiera plus lewarek, druga korekta i jest nówka sztuka :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Ta od zbenka :mrgreen:jakbyś umiał czytać to byś wiedział ze pisze o 325 po lifcie a nie jakimś trupie co stoją gdzieś na zadupiu ,pisałem ze sie spodoba bo moje auta sie podobają ludziach bo nie sa z tych tanich dlatego nikt ich tu nie wkleja do oględzin bo tu sa same trupy pokazywane :cool2:

Zreszta nigdy sie tu nie reklamuje forumowicza sami wiedza co kupili i sa zadowoleni bo maja normalne bmw zadbane z oryginalnym przebiegiem i nie od dziadka babci czy doktora :duh:

Jak bede miał 325 to bedzie na otomoto a nie tu :cool2:

Opublikowano

. Może w połowie kwietnia lakiernik odda bo uszkodzony to i akcyza mniejsza stąd opłacony bo po naprawie rzeczoznawca nic nie zrobi:)

Nie bede z tobą pisał bo widzę nie twój poziom wypowiedzi jest żałosny jeżeli ty twierdzisz ze e46 trzeba dać do rzeczoznawcy zeby mieć akcyzę mniejsza :cool2:

Idź do doktora polecam Dr,Szczyt

Opublikowano
. Może w połowie kwietnia lakiernik odda bo uszkodzony to i akcyza mniejsza stąd opłacony bo po naprawie rzeczoznawca nic nie zrobi:)

Nie bede z tobą pisał bo widzę nie twój poziom wypowiedzi jest żałosny jeżeli ty twierdzisz ze e46 trzeba dać do rzeczoznawcy zeby mieć akcyzę mniejsza :cool2:

Idź do doktora polecam Dr,Szczyt

Coś bardzo się zdenerwowałeś bo tak chaotycznie napisałeś lekko ubliżając mi, coś masz na sumieniu widocznie. Proszę nie dyskutuj ze mną bo napisałem Ci konkretnie, ze nie szukam kłótni. Druga rzecz iż jesteś w błędzie mówiąc, że nie trzeba rzeczoznawcy do np. 330d e46 z 2004r gdy jest uszkodzona zapłacisz akcyze poniżej 2tys zł legalnie. Za całe auto 3100zł. Nie ma co gadać skoro nie mamy o czym mówić.