Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Natknąłem się na pakiet jak w tytule i muszę powiedzieć, że w pierwszym momencie byłem zachwycony jednak poszperałem trochę i na czarnym aucie nie wygląda już tak fajnie (szczególnie tył). Orientuje się ktoś jaka może być tego cena u nas? Gdzieś znalazłem, że DE ok 1200euro.

http://www.trademotion.com/sfimages/214336/partImages/4462/SFPLImage149918.jpg

http://x3.xbimmers.com/forums/attachment.php?attachmentid=436965&stc=1&d=1285875767.jpg

Link do większej ilości zdjęć.

Opublikowano

Mam Xline bez PRO właśnie z tym kolorem zgrane. Mi sie podoba, a wersja PRO jeszcze ładniejsza. Do tego duże koło i wygląda cycuś szczególnie po lifcie.

No ale koniecznie zawias regulowany :)

Opublikowano
W Stanach 1500 USD (X Line Pro) ,ale dla mnie też niekoniecznie z każdym kolorem nadwozia :wink:
Opublikowano

Ja mam Xline i czarny kolor i niestety chyba za ładnie PRO nie będzie wyglądać, także odpada.

Co do kół to na lato chciałem założyć 19" z m-pakietu, ale rozsądek podpowiada 18" :cry: Jak bardzo spada komfort na 19" w porównaniu do 18" (opony RF)?

19"

http://i.imgur.com/pDbaYba.png

18"

http://i.imgur.com/sLKfBFA.png

17"

http://i.imgur.com/qxhd2TY.png

Opublikowano
U mnie 18tki ,245/50 RF Pirelli ,myślę,że do tego autka to optymalne rozwiązanie :D
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
U mnie 18tki ,245/50 RF Pirelli ,myślę,że do tego autka to optymalne rozwiązanie :D

I tak jest też, od jakiegoś czasu, u mnie :) 18" z m-pakietu opony RF, ale chyba na przyszły sezon zmienię na nie-RF, jednak komfort jazdy pogorszył się w porównaniu do 17" RF.

Opublikowano
Niby RF nikt nie chwali ,ale mnie już 2 razy uratowały...a podobno przebicie opony trafia się raz na 500 000 km... :wink:
Opublikowano
Niby RF nikt nie chwali ,ale mnie już 2 razy uratowały...a podobno przebicie opony trafia się raz na 500 000 km... :wink:

Zaloze sie, ze jest tam mala gwiazdka*

*) Nie dotyczy 5 boroughs. :)

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano

Dobre :D

Chyba jestem pechowy i znajduję każdą śrubkę na drodze... :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

uratowaly? co masz na mysli?

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Można na nich w miarę spokojnie dojechać do serwisu BMW (nawet po kilku dniach) :D Oczywiście mowa o śrubach w oponach ,a nie o rozerwanej gumie :wink:
Opublikowano
[...]Oczywiście mowa [...] nie o rozerwanej gumie :wink:

No z rozerwana guma to forum obok. :twisted:

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Naprawili opone czy wymienili na nowa? Zakladam, ze wymienili, bo BMW w ramach polityki awersji do ryzyka twierdzi, ze run flatow sie nie naprawia.

Zazdroszcze ludziom, ktorzy maja na tyle wolnego czasu (i sporo pieniedzy), aby jechac do dilera BMW na wymiane opony ze wzgledu na "kapcia"... koszt naprawy $20-30, czas 15 minut

Można na nich w miarę spokojnie dojechać do serwisu BMW (nawet po kilku dniach) :D Oczywiście mowa o śrubach w oponach ,a nie o rozerwanej gumie :wink:

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

Jak się ma fajnego dilera to warto :wink: Pisałem wiele razy dobrze o BMW Manhattan ,za pierwszym razem opona była naprawiona ,potem już bez ryzyka wymieniona.

A co do kosztów ,to myślę ,że na Queens jeszcze taniej (7-10 USD) :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wow, to gratuluje dilera, robi cos co jest wbrew oficjalnej polityce koncernu, przynajmniej w US. U mnie wola skasowac $400 za wymiane opony niz $7 za naprawe :)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Wow, to gratuluje dilera, robi cos co jest wbrew oficjalnej polityce koncernu, przynajmniej w US. U mnie wola skasowac $400 za wymiane opony niz $7 za naprawe :)

Niestety tu sie musze zgodzic. U mnie kategorycznie NIE zalataja dziury w RF-ie. Wezma $300, jezeli trzeba sfrezuja, ale nie zalataja.

Kiedyś było tak:

Opublikowano
Myślę,że wszystko w granicach zdrowego rozsądku... choć kiedyś dali już próbkę możliwości (problemy z dachem zanieczyszczonym w garażu oraz odbarwionymi szybami) więc na dilera złego słowa nie powiem (na razie) :wink:
Opublikowano
Bo chyba temat się wyczerpał :D Pakiet X Line Pro jest dostępny :wink:
Opublikowano
Bo chyba temat się wyczerpał :D Pakiet X Line Pro jest dostępny :wink:

...i nikt go w sumie nie kupuje. :lol: Ja wiem, ze o gustach sie nie dyskutuje, ale akurat w tym przypadku to jest przerost formy nad trescia za koszmarnie duze pieniadze.

Kiedyś było tak:

Opublikowano
A ,,cudowny'' pakiet zdrożał w międzyczasie o prawie 600 USD :mad2: