Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich mam pytanie posiadam bmw e39 z 1999/2000 silnik 2.0 z wanosem m52 150km z klima i tak dalej ogolnie wszystko jest ok acz kolwiek powoli konczy sie sprzeglo i planuje wymiane silnik ogolnie jet troszke podkrecony w tej chwili ma jakies 220km i zastanawiam sie jakie sprzeglo zalozyc to znaczy od jakiego modelu zeby bylo mocniejsze niektorzy mowia ze sprawdzi sie od 2.5 tds z fabrycznym hakiem czy to prawda???doradzcie cos jekie sprzeglo mozna dopasowac do tego silnika??? :search:

viewtopic.php?f=72&t=117890

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie no do tej mocy to tylko z M5 i to nówkę sztuke z serwisu.

A czemu jak już podkręcałeś silnik to nie zrobiłeś 300KM? ładniej brzmi.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
założył to: http://www.superfura24.pl/Files/product/600/2405.jpgi ma a Wy zazdrościcie po prostu !!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

no jak widzisz podstawą było wsadzenie starszego silnika niż miał fabrycznie.

Od tego trzeba zaczynać.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
w sumie jak ja kupilem to miala walek rozrzadu zmieniony pompka paliwa wtryski wydech dedykowany jakies mody z kompem a ja sie postaralem o turbo i inter i robilem glowice i kolektor dolotowy
Opublikowano

taki fachowiec ze wyciaga 220 km :D a nie wie jakie sprzeglo dobrac ?

sorry ale nie lykam tego - nawet po tych przemianach co dales ze masz taka moc,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.