Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składanie Dane pojazdu

Art.

Wartość

Numer podwozia WBABN11000JV58288

Kod typu BN11

Typ 320CI (EUR)

Typoszereg E E46 (2)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik M54

Pojemność skokowa 2.20

Moc 125

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor TITANSILBER METALLIC (354)

Tapicerka STANDARDLEDER/SCHWARZ (N6SW)

Data prod. 2002-11-12

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S167A ABGASNORM EU4 Norma spalinowa EU 4

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S290A LM RAEDER/STERNSPEICHE 44 Obr. BMW, st. le. spr. gwiaz. 44

S302A ALARMANLAGE Instalacja alarmowa

S313A AUSSENSPIEGELPAKET Lusterko zewn. z funkcją składania

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S672A CD WECHSLER 6-FACH Zmieniarka CD na 6 płyt CD

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S760A INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE Wysoki połysk Shadow-Line

S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Podsufitka antracyt

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Wersja językowa, włoski

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Brak obsługi krzyżowej

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa w jęz. włoskim

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Brak konserwacji pokrycia zewn.

S928A REIFENSTEUERUNG Sterowanie opon

Składanie Wyposażenie seryjne

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

Opublikowano
Dzięki bardzo za rozszyfrowanie VIN-u. Według niego:zmieniarka na 6 płyt? akumulator w bagażniku? Moc 125? - o co chodzi? To ma być moje pierwsze auto, nie bardzo potrafię je ocenić na podstawie zdjęć. Tym bardziej, że to Radom, a tam podobno nie wolno kupować samochodów:)
Opublikowano

125kW czyli 170KM w opisie się pomylił.

Akumulator z tyłu dla lepszego rozłożenia masy samochodu z czego słynie bmw.

Zweryfikuj przebieg bo jest podejrzanie niski.

Opublikowano (edytowane)
ciechan_skc dzięki za podpowiedzi. Waham się pomiędzy oględzinami tytułowej, a tej: http://allegro.pl/show_item.php?item=4041760545 według Ciebie, gdzie w pierwszej kolejności uderzyć? Tylko w tej niebieskiej strasznie niechlujny opis, m.in. tapicerka skórzana, której nie ma, wielofunkcyjna kierownica, której też nie ma. To mnie zniechęca do sprzedającego z marszu. Edytowane przez Rast
Opublikowano
ciechan_skc dzięki za podpowiedzi. Waham się pomiędzy oględzinami tytułowej, a tej: http://allegro.pl/show_item.php?item=4041760545 według Ciebie, gdzie w pierwszej kolejności uderzyć?

To już zależy do tego czego szukasz. Ja osobiście rozglądam się za czymś w benzynie ale na 6 cylindrach czyli ta niebieska odpada w moim przypadku. Jaką kwotę chcesz przeznaczyć na auto, jakieś konkretne wymagania czy po prostu ma ładnie wyglądać?

No i tak jak kolega napisał jeden temat- jedna bunia bo się robi bałagan.

Opublikowano
W pierwszej kolejności ważny jest dla mnie: stan techniczny, a później wygląd, ale jestem pedantem, dbam o wszystko, co nabyłem za ciężko zarobioną kasę i jeśli kupuję zwracam uwagę, czy jest zadbane. Wiem, że handlarze "odpicowują" i na pdst. samych zdjęć trudno wróżyć. Do przeznaczenia mam 24tys. (z tego musi zostać na wymianę filtrów, płynów, itp.) Wizualnie bardziej odpowiada mi wersja coupe. Silnik z tej srebrnej jest godny polecenia? Przebiegiem głowy nie zaprzątam, bardziej interesuje mnie stan auta.
Opublikowano
Na razie wertuję sieć w ustaleniu średniego spalania poszczególnych silników:) tytułowa srebrna jest sprzed liftu, czy po? / czy to srebrne auto ma wszystko fabryczne, czy coś nie pasuje?
Opublikowano
Srebrna jest przed liftem. W ogłoszeniu rok 2003 w rzeczywistości koniec 2002.. no i ten przebieg tak jak pisałem wcześniej do weryfikacji.
Opublikowano
To jeszcze tylko raz pozwolę sobie odnieść się do tej niebieskiej..., jest po lifcie, czy sprzed? We wnętrzu chyba ciut biedniejsza, ale za to bez kaseciaka:)
Opublikowano
Po lifcie ale pamiętaj żeby zawsze sprawdzać to po vinie bo ludzie po dzwonach lubią zmieniać całe przody na polift. Srebrna ma kaseciaka ale za to zmieniarkę na 6 płyt w bagażniku no i ciekawszy motor.
Opublikowano
Czy ktoś spośród kolegów czytających wątek jest z Radomia? Piszę z zupełnie innej części kraju i mam masę km do pokonania i pomyślałem, że może z którymś z kolegów dałoby się dogadać z oględzinami tego srebrnego auta?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chcesz szukać auta w Radomiu? :mrgreen: Podziwiam

E tam,może na 100 tamtejszych handlarzy trafi się jeden sprawiedliwy choć trochę:mrgreen:

Opublikowano

Tak, sprawiedliwy wśród narodów świata :norty:

Jak masz taką kasę do wydania, to odżałuj te 3 lata i poszukaj 328 Ci, nie będziesz rozczarowany :D

Opublikowano

Nowe ogłoszenie tytułowej buni:

http://otomoto.pl/bmw-320-2-2-170-km-oplacona-ful-opcja-C32587178.html

Na zdjęciu od facjaty zderzak od strony kierowcy leci w dół, inaczej spasowane są "obudowy" spryskiwaczy - od strony pasażera wyraźnie widoczna szersza szpara.

O czym to może świadczyć? Kolizja, czy walony z przodu?

Odpycha mnie przed oględzinami fakt, że legenda głosi, iż w Radomiu samochodów nie kupujemy.